Komentari (296)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kosovo srce srbije a ljudi imaju svog ambasadora u Bugarskoj
Đokaje krv vuče na albansko Kosovo 😎
Haj poletite da cestitate Djokovicu i ravnogorcu Doncicu, a oni dernece sa Bajom Knindzom , i pjevaju mitomanske pjesme.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
😂😂😂 Jesmo nacionalisti, ali ne smijemo ništa vjekovnom albanskom Kosovu!
Haj poletite da cestitate Djokovicu i ravnogorcu Doncicu, a oni dernece sa Bajom Knindzom , i pjevaju mitomanske pjesme.
Ovi sa Kosovom u srcu nek nam vise na ku-r-cu
Uzese SRBI prvi ATP Kup u Istoriji,..a vi masite usima i veselite se i pratite od sporta gdje Dzekina ckapi siri po Maldivima svoju ckapi
Meni opet nikako nisu jasni ovi dole komentari i izlivi žuči....godinama vam je Novak Djokovic hrvat-crnogorac i time se kao cesto hvalisete u svojoj nemoci. E sad vam taj hrvat-crnogorac otpjeva "Kosovo" i gle,...od hrvat-crnogorac ostade samo CETNIK-SRBIN...:):):) Ili ste bili godinama glupi ili ste godinama lagali,..vi odlucite
uzgred koga on to vrijedja ako covjek pjeva Kosovo i Mars na Drinu iz I svjetskog rata?...Bice da vrijedja konjusare koji su ili vazda bili pod raznim okupatorskim zastama i u okupatorskim uniformama,..ili se skrivali iza haljina i dimija svojih zena dok su Srbi cistili komplet Balkan od Turaka, Njemaca, Italijana, Madjara, Bugara
A jel majke ti, govori to u svoje ime! Nemoj nas kako tebi godi! :) https://youtu.be/0Xq6jEmYOII
Kako bi inače bio mitsko biće ako mu Kosovo nije na prvom mestu. samostalno, nezavisno Kosovo, o tome ti pričam..
Pa kad Kosovo smatras svojom domovinom,zasto ne ode ti sin sa grupom sampiona,i zapjeva pesmu na kosovu,dok to ne uradite nista vase nije.
Nadam se da vam je sad jasno ko je i sta je đoković. Pa vi opet poletite da mu čestitate, a on će pjevat i negirat i dalje
Ah sto volim sto sam ostao principijelan i nikada nisam poletio da navijam za ovog covj mislim Cetnika, cak I kada je pola BiH balavilo za njim.
KOSOVO JE DRZAVA U SASTAVU VELIKE ALBANIJE ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
K O S O V O R E P U B L j I K ❤
sto ti pricas za novaka??? nije maloljetan! drugo koji narod kada je polutan od crnogorca I hrvatice????? on je sbin kao I kusturica:):):):):)
E pa srce ste izgubili, ostaje vam samo da crknete. A za Đoleta - ne navijam za one za koje navijaju spodobe u šubarma sa kokardama.
nevidim neki problem. Ako se nevaram jedno 80-90 zemalja na svijetu, medju njima i ponajvece zemlje svijeta ne priznaju Kosovo tako da je i njegovo puno pravo da neprihvati Kosovo kao nezaviznu drzavu. Mada se ja pitam zasto se svi svadjaju zbog Kosova, to je siromasna rupa bez buducnosti.
@chapito koje ponajvece zemlje nisu priznale Kosovo...
Cuj Jerusalem zidovski.....Da je Novak kakav castan sin,najmanje sto bi mogao uraditi je da se odrekne oca lazova
Da toliko volite druge ljude da ih koljete nacionaliste