Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Malo nam nasih pacijenata jos cemo i uvozit. Divno
cuja da ga BiH izruci RH a oni ga pustili iz zatvora,kakva je ovo predstava!?
Ono kad ubice imaju pravo na slobodu kretanja jer nam je pravosudje rak rana drustva na Balkanu.
Ono kad ubice imaju pravo na slobodu kretanja jer nam je pravosudje rak rana drustva na Balkanu.
Kakvog li se sve šljama doselilo u bosnu
Otac prebijene djevojke je trebao uzeti pravdu u svoje ruke. Isto kao što su trebali članovi porodica naših nepravedno ubijenih građana. Čekati na pravosuđe i zakon dodatno se nanosi bol i poniženje porodicama. Poubijati gamad bez suđenja. Tako nekoliko puta dok "zafrkani momci" ne shvate da će ga neko skenjati u jarak za ono što uradi. Oni su zafrkani jer znaju da ih zakon štiti i daje im zaštitu...zato i glume magupe.
Malo nam ovaj sto ga ne mozemo pronaci. Bujrum i tebi.
Ima li kakva budala ili problem da zaobidje BiH?
Moš mislit te nafake: Udje Daruvarac u Bosnu i naleti na Ubicu Gačića
Nek ste mu dali ideju ha ha
BiH je utociste za manijake i psihopate
dodji smradu smrdljivi da vidis kako bosanci biju p.... lahko je zene udarat i maltretirat bujrummm
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==>> www.XXdate.club
Nece on nidje, ostat ce tamo gdje se moze qurciti. Skot odvratni!
Ma za sve je kriva država, evo ovi što su napali vaterpoliste c.zvezde lafo prijeti im do 12. godina zatvora....Mogu da se kladim da ce dobiti minimalnu kaznu ili čak uslovnu kaznu...Za svaki ozbiljniji prestup trebaju da se daju najoštrije kazne, da se ne bi ovavka djela ponavljala. Evo ovaj Daruvarac preukao djevojku skoro na mrtvo, a pušten na slobodu i nema zabranu prisutva...Šta ga spriječava da ponovi ovo djelo...Ko je sljedeća žrtva????
Eto mi ga željno očekujemo.Za Zenice se ubio.