Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
netreba se vamo niko nizasta izvinjavat jel vi to očito nezaslužujete jel vam je sve malo i sve gledate kao nesto Srbija folira ovo ono ma ko ste vi kad citam ovo sto pisete a posebno onaj pipo jadnik iskompleksirani primitivac koji je vjerovatno vehabija a vi ga svi slusate dolazim do zaključka da se netrebamo nizasta izvinjavat nezahvalnoj bagri koju smo postedjeli u ratu jel smo vas mogli pobit sve a nismo
Ovaj se daca malo pravi nepismen aaa?? Zna daca da rezolucija o Srebrenici mora biti posebna i nesmijes se miješati sa pojedinačnim ubistvima srbskih placenika na frontu! Jer je u Srebrenici počinjem Genocid , rs je optužen za direktno ucestbobanje u genocidu, a Srbija je optuzena da ga nije spriječila
Aj se preseli u Srbiju
Mladić će biti uskoro uhapšen
Foca,Prijedor,Trebinje,Bratunac,Tuzla,Omarska,Gacko,Srebrenica,Potocari,Banja Luka,Brcko,Bijeljina,Gorazde,Visegrad,Manjaca,Priboj,Sarajevo,itd,pravdu za sve zrtve srbije koja i dalje krije ratka mladica najveceg ratnog zlocinca.
Pokusava svesti sve zlocine pocinjene u ime srpskog naroda i od strane srpskog naroda samo na zlocin u Srebrenici, a u isto vrijeme istaci neuporedivo manje zlocine protiv srpskog naroda koji su se desili.. Zlocin se nije desio samo u srebrenici nego i u Sarajevu,Prijedoru,Banjaluci,Bijeljini,Trebinju,Gacku itd. i td. Izdvajanjem samo jednog zlocina oni pokusavaju da speru ljagu sa sebe pritom prikrivajuci stvarne razmjere zlocina koji su se desili ovdje, a rezolucijom o zlocinima nad srbima pokusavaju da se predstave kao zrtve. Kad priznaju sve zlocine i razmjere istih kao i ideologiju koja je stojala iza tih zlocina koja i dalje postoji i kad poniste efekte i rezultate tih zlocina koji postoje svuda oko nas tad ce zasluziti respekt.
zamka da se srbija opere od svoje odgovornosti za sve sto je radila i ratne zlocine u bih-i!ne ostat i cekat ti koji si zrtva srpske masinerije zla,zlo se mora kaznit i naplatit,tuzba je ta koja jedino moze doprinjet pravdi!ne vjeruj srbiji ona zna dobro manipulisat,ovo je SANU isplanir\'o!diverzacija!
Tadic & Co. samo smisljaju fore i fazone da ne pricaju o pravim problemima, o kriminalu, krizi, unutrasnjem uredjenju i sl. Kao idemo ka EU a kad tamo dodjemo sve samo med i mlijeko. Nije da ga kritikujem, covjek ipak mora smisljati kako da opstane.
@od.jebite potpisujem al ne samo za zlocine u Srebrenici vec za sve ratne zlocine i silovanja,genocid,unistavnje vise hiljada bogomolja a najvise dzamija,unistavnje svih infrastruktura,unistaenje Vijecnice-Biblioteka u Sarajevu gdje je planski nacisticka srbija unistila historiju BiHie i hiljada godina starih knjiga koji su prestavljali njenu drevnu povjest. Nasa drzava TREBA tuzit(gradjani jer politicare boli k***c (da ih je bolio nebi danas nacisticka srbija i dalje gazila i unistavala BiH-u)i trzit odstetu i pravdu!
Tacno je da nam sve smeta. Zamisli samo kad nam stvari ne bi smetale. Pa poludjeli bi skroz na skroz. Zato to posmatraj iz drugog ugla.
mislim, prije svega je trebalo osuditi srbiju za zločine u srebrenici!!!!!
Sta hoce ovaj genocidni prascic kad je i sam ucestvo u genocidu u Srebrenici,(genocid se samo genocidom izbija)
aj sad opet navalite sa negativnim komentarima... jer koliko sam primetio, dolazeci ovde, vama nista ne odgovara! ni osude zlocina, ni izjave nasih politicara u kojima podrzavaju BiH suverenitet i integritet, ni podrska Srbije prema BiH EU integracijama, svemu nadjete manu i sve vam smeta. Ako mi postujemo vase nacionalne interese, red je da i vi postujete nase, a sve zarad pozitivne klime u regionu, dobrih komsijskih odnosa, i saradnje, jer cemo jednog dana opet svi zajedno ziveti u EU, bez granica. pozdrav za sve normalne ljude na SA-x