Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nisi bio ni na proslim ;)
doje, vlada, ode i nikad ne nauci jezik... e kroacijo nasta si spala da vam ovakav palamud sramoti drzavu
...izlevatiše kanađanina priglupi, priprosti i prizemni "oberrvati" tipa karamarko. seruckaju o svom "katoličanstvu" & "europskim vrednotama" ladno naslonjeni na kriminalom stečen keš ruskih tajkuna. tačno se sažalit na rahmetliju s mirogoja.
"izlevatiše kanađanina" ??? ... jel ti to ozbiljno ... s obzirom da je kanađanin naivan i nevin ko francuska sobarica ... ne znam koliko pratiš ... ali do posljednjeg daha je provodio politiku rasprodaje i rasprčkavanja svega vrijednog što je u hrvatskoj ostalo ... a paralelno s tim je išlo i uhljebljavanje hdz kadrova te zaustavljanje svih pozitivnih procesa u hr, te njihovo okretanje na negativnu stranu ... može se reći da je po žestini bio makar kao sanader ... špijunčina am-izraelska
@Kad ja kažem ja ...nema tog svjetskog hohštaplera (sve da ovaj i jeste taj) koga svim bojama premazani hrvatoidni dinarid neće žedna preko vode prevest. uostalom, tihi boy je bio karamarkov izbor. a hrvatska ionako od neovisnosti ima samo zastavu, himnu i vladu. sve ostalo je odavno u stranim rukama.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ni ja necu na izbore ko Hin jebe..
........izlazit na izbore nećeš, ali se i dalje vidiš na čelu neke nove hrvatske vlade...
hoces nas zajebat
nisi izlazio ni na ove pa si bio premijer