Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mogli bi i mi da Dodik hoće, ali Srb u duši.
hrvaska prebaciva migrante iz bosne za madjarsku sam za 100 evra po osobi,,,
Zbog ovake stoke ,mislim na Madare,Poljake,Slovake,Rumune,Bugare UK je imala Brexit...Doslo stoke.prdko 3 miliona preko noci i rade za skoro nista,Englezi vidjelli sa kakom mrakom zive u EU i rekli.EU "FUCK OFF!"
Arapi su dolazili u Bosnu jer su im rekli uskoro se ide u EU. SAd ni Arapi više ne dolaze da ostanu. Ali tih 5 miliona izbjeglica bi u Bosni mogli napraviti novu Siriju. BiH će biti kao Hong Kong
Hrvatska će isto postaviti žicu. To je sve EU.
Pusti ih Erdogane kralju! Ne volim ih ali pusti ih
Milion migranata treba ugurati u Serviju, da im razhebu sve tamo
Ma sve cemo mi to za Federaciju kao i do sada ionako
Gledam ti nadimak i komentar i razmisljam da je vrlo moguce da su vama Srbi nabili ogroman kompleks i da vam je hronicna i bolesna mrznja prema njima psihicki unistila nekoliko generacija, narocito mladju populaciju kojoj sigurno i ti pripadas.
Ovaj klosar ne voli EU a voli njihove nepovratne kredite,ako ne voli EU zasto ne izade iz nje i pravi drzavu kako hoce...
To je dokaz da je EU primila fukare i neozbiljne drzave u svoju porodicu.