Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo u smrdiji
Ne moze covjek a da ne bude na strani Tadica, ili Josipovica, koji je, doduse, tak dosao. Tadic nema imovinu, nije se nakrao, sto izaziva postovanje!!! Ako se zeli vidjeti koji politicar je ispravan a koji je gomila djubreta, zaviriti mu u imovinsku kartu!!! Nije problem na zapadu, oni su bogati generacijama, imaju neke poslove koji donose profit od ranije, ali sta je sa nasim, bivsim ju, koji, kao sto znamo, samo kradjom u zadnjih par decenija postadose bogatiji od evropskih monarha i dinastija, a Djukaj je dobar primjer!!! Isti Djukaj koji je stitio ovog kriminalca, dok nije dobio po usima od USA, vise nije mogao!!! Bljak!!!
Sve covjek gleda svoja posla, a i ne zivis tamo, pa sa strane posmatras jade...teska vremena dosla. Pa se upitas, da li i kako si postupio, da li je bilo ispravno samo podviti rep i otici, a dozvoliti divljima da dodju i istjeraju pitome, a ti nisi nista prduzeo, kao jedinka, pojedinac, nisi se suprotstavio zlu, na neki nacin...a na koji kad si nemocan, kad su ti ruke vezane, moras da se poistovjetis sa bagrom jer drukcije ne mozes protiv njih!!! Niko te ne pita, ne zarezuje, odlucuju, rade sta hoce, mafija cvjeta, svijet ih podrzava, gleda svako samo svoje interese, sta obicni covjek moze uraditi naspram usa, evropskih, turskih, ruskih, islamskih i ko zna cijih hohstaplera koji se tu muvaju i gledaju koji dio kolaca da zgrabe!!! A sunarodnici ti glupi ko cuskije, vecim dijelom neskolovani, zaglupljeni, osiromaseni, odali se religiji i sektastvu, nemaju pojma odakle su suplji vise, sludjeni, izbezumljeni...
Kod susjeda su usli u ciniju za supu...ne smiju im nista, samo se vrte oko nekih malih i sitnih ribica, daju izjave, foliraju narod, fol nesto rade, frljaju se izrazima...da, najsmjesniji su oni glasnogovornici kad pocnu sa izvjestajem nekog dogadjaja, fol nekim strucnim izrazima, pa to je da se upi.sas od smijeha!!! Doslo je do lisavanja slobode osobe nn na temelju izvjesca nakon cega je osoba napustila mjesto udaljivsi se u nepoznatom pravcu, neko takvo sr.anje...pa jeste vi pismeni, kakav je to jezik, jel to neki specijalni jezik koji koriste glasnogovornici, sta je to??? To oci nisu vidjele!!! Koliko se.ratora se namnozilo, to ni pokojni Tito sve sa sedamsto sezdeset golih otoka ne bi uspio da pocisti i dovede u red a pogotovu ne neki usa ambasadori cije namjere i nisu ni priblizne!!!
Jos malo pa ce vam za trpezarisjki sto sjesti i odrediti kad rucak da servirate, a onda ce polako poceti i zapadnjacima, pa kod dodje do guse, gdje ste Srbi, spasavajte ako boga znate, hapsite...inace, doslo je dotle da ne smiju nikog ni hapsiti jer zapad kaze da se krse ljudska prava, molim lijepo...kad oni kazu da mogu hapsiti, onda kuku lele, oni dosli do trpezarije!!!
Usa podrzava male mafijase na vlasti u bivsim yu drzavama, a samo zato i samo dotle dok su maksimalno antisrpski orjentisani, mogu da rade sta hoce, i stite koga hoce i trguju cim hoce, dok su u njihovoj milosti!!! o cemu mi onda ovde raspravljamo???
Putevi droge vode u najvise politicke i vladajuce krugove ex-ju banana drzava, lova vrti gdje burgija nece, ogromne cifre su u pitanju!!! A onda vode do same USA!!! Zamisli, legalizovati proizvodnju u Afganistanu, ako je i od USA, previse je!!! Jel oni misle tako donijeti nekom demokratiju i mir??? Da povratis svoje dzigerice od gadjenja i pokvarenog svijeta i politicara, brate!!!
Ovaj saric je pokupovao sta je stigao i u samoj Srbiji, u crnoj gori, po evropi, a oni se SAD sjetili da ih ganjaju!!! Gdje ste dosad, pobogu i za boga!!! Bolje ikad, nego nikad, ali...
Opet cenzura, znaci, problem je reci cije pasose ima doticni? Ima kolekciju, hoces ex-ju ili evropskih!!!
Putevi vode dalje... Simptomaticno je da Hrvati nekako navodno nadjose izvrsioce tamo nekih ubistava, medjutim, nigdje nalogodavaca!!! Znamo da kriminalci to rade za velike pare, ali ko ih placa???
Znamo da Djukaj uzima reket od narko mafije, radi se o ogromnim parama!!! Ko to gleda kroz prste? Opet USA!!! Jer njima odgovara Djukaj jer vodi antisrpsku politiku i to maksimalno, za to biva nagradjen, uzmi ago koliko ti drago!!!
ma nisu, nego imaju suftaljski auto-filter. nekad ne mozes sasvim normalnu rijec napisati - istu koju npr su i oni koristili u glavnom tekstu.
Znamo da se mafijaska tzv. vlada Kosova i sve sto se tamo desava finansira od droge i da je tamo malo sta legalno!!! Ko to podrzava??? Opet USA!!!
Opet cenzura!!! pa, izgleda da ovima sa Sarajevo-x nikako ne odgovara da se nesto napise, na cijoj ste vi strani, narko trgovaca???
de ba, nema smisla da se dva oka u glavi svadjaju ovdje pred svima nama :D