Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
celinici opozicije opet blokirala ulaz HAHAHAHAHHA PA klixe uciteljica vam stuca
mislili su ako puste đikane da će dobiti što su zamislili i samo drugima naštetiti, ali spirala dolaska sve primitivnijih i najprimitivnijh se ne zaustavlja po želji, nego nastavlja po vlastitom zakonu, ali to je istorijska pravda. teško srbiji i srbima dobiće u konačnici sve što su zaslužili.
gdje je sad ona srbska cast da brani predsjednika
@zlatar pije kafu sa Orićem.
Nije ovo dobro, uvijek kad se u Srbiji zaguzva puca po Bosni
U metropoli Bg koja ima vise stanivnika nego cijela BiH okupilo se par desetina opozicionara i to mi kao neki haos,smijesni ste.
neka masala
Meni ovo sve izgleda orkestrirano ? Kofol ovi opozicija ko fol ovi vlast a u konacnici svi pusu u isti rog ! I da se promjeni vlast opet isto opet lose.
Opet haos u Beogradu, četnici opozicije blokirali ulaz u Skupštinu Beograda
četnici trebaju zvanično i formalno preuzet vlast u srbiji, srbija to odavno traži. jer od manjih četnika samo su bolji veći četnici. vrijeme je da se vrati korijenima. osim toga i rusija podržava četnike, kao i u SWW tj. u NORu. ma ja šta da ti kajem istina je istina. izgradnju autoputa prema beogradu u svakom slučaju zaustaviti to nikom neće trebati.
znaci od protesta su postali nemiri, pa sta je sledece npr. nadam se da ce razum pobijediti
😄