Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Miske, slazem se s tobom. Sto niko ne spominje Prenj i problem prolaska koridora VC, kroz njega, zasticenu zonu Dive Grabovice i problem Prominvestove separacije u njoj, koja je odlukom vrhovnog suda davno trebala biti zatvorena, ali i dalje uredno radi. Golu sjecu sume po svim planinama u BiH, brane na Neretvi, Uni itd.... Puno vecih ekoloskih problema u sopstvenom dvoristu mi imamo od ovog u Lonjskom polju.... A ni(malo) se prica o tome.....
mislim da je potrebno malo cesce stavljati razlicite videe iz BiH, Hrvatske i Srbije (ne omogucit komentiranje) kako bi ljudi vidjeli kako nam je lijepa priroda kako su nam lijepe zemlje.
Što ne staviste za Hutovo blato prije nego je stradalo, kakve ovo veze ima s nama