Komentari (202)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jaoo demagogije braco mila, svako nasilje je nama isto, srusili HR, BiH, pa jel bas misli da su ljudi ovce sta vam je, pa samo se pitajte zasto su bombardovali srbiju nako skupili se wt hajmo ma daj DEMAGOGIJA..
@BooUser11 Sta - Mladicevo selo iz okoline Kalinovika mu je dalo pravo da rusi grad i ubija civile - i "da im razvlaci pamet" kako je sam rekao. Dosao je iz Srbije i JNA iz Beograda i otamo je placan i tamo je skrivan. Koja agresija na Srbiju - Cosiceva doktrina lazi. Dobili ste po glavi konacno da biste se zaustavili u ubijanjima i protjerivanjima koje ste radili. Ne moze ni vrhovni lazovcina istinu promjeniti.
Piton22 - Ti si "Gušter10" a ovo što si napisao je definicija DEMAGOGIJE !
cim spomenes parizer vuckovi botovi krenu u akciju
Rezolucija Vijeća sigurnosti Organizacije ujedinjenih naroda 1244 usvojena je 10. lipnja 1999. godine, odmah nakon završetka rata na Kosovu, kako bi se uspostavio temelj za stvaranje poratne kosovske uprave i određivanje budućeg političkog statusa Kosova. Nije mi jasno samo KAKO JE NATO PREKRŠIO REZOLUCIJU KAD JE BOMBARDOVAO SRBIJU A REZOLUCIJA USVOJENA NAKON RATA NA KOSOVU. Druga stvar je da status Kosova se rješavao u UN a ne u NATO. UN je formirao komisiju.
Pitanje za Bosance... Kog manje volite od ove dvojice
Vučić u ulozi djeteta iz produženog boravka u osnovnoj školi...
Ja bi volio da se ovi pobiju izmedzu sebe😀
Trala baba lan, da je u pitanju BiH tu se nebi porečkali ni sekunde, ma daj, kakve mi komšije imamo, nesaj Bože nikom
bosna priznaje Kovova Republjik ali nam to obstruisu servi
Gdje ces tako ostro na prijatelja dodika? A sto cinis....kako te nije strah
Vi i evropski put?!? Zemlja tumor Balkana!
Lazljivi ludjak posalje po stotine botova da ovdje pisu lazi i dislajkuju komentare zasnovane na cinjenicama. Koji je to bolesnik pokazuje da nikad nije poslao armiju sendvicara na tekst o Brnabicki zvanoj mutava, Vulinu ili Dodiku i drugim du..uvlakacima. Uz to treba li da se zapitam sta rade admini ovdje. Tviter je pobrisao Vuciceve botove, a ovi ne mogu nista.
Jedan jezik govorite i nemozete zajedno.. A sa Kinezima super ide nema nikakvi problema.
Milanović Dodikov pajdo, na čiju će, stranu kukala mu majka, kome će u dupe, haha
Kako god Milanović da postupi Vučić ga nadmudri rečima.
Radujemo se odlasku Vojvodine, a i Sandžačke Republike na kraju, i sami od sebe će bježat srbi na kraju, a to se i desilo u pokušaju "Srbije" protiv nasilja.
Milanovic ima problem jer je Vucic uspesniji od njega.Vucic je uspeo Srbiju koja je bila na kolenima za 10 godina da promovise u lidera regiona
Hrvatska jos uvek gaji bolesnu mrznju prema Srbiji.Nikako da se izvuku iz kandzi proslosti.