Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Murat. Jedan od im-be.cila koji je ucestvovao u unistavanju Yuge! Gde su svi izgubili a \"Muslimani\" po najvise. Najvise ljudi,slobode,kapitala i srece.
Covjek koji je dostojan postovanje jer je zasluzan za obaranje yu rezima gdje su srbi dominirali i ugnjetavali druge narode.
COVJEK KOJI JE NAJVISE KRIV ZA RATOVE U BIVSOJ YU SADA SE PONASA KAO DA JE ON NEKO I NESTO A ZNA DA BI ON TREBAO U HAG A NE DA PALAMUDI .
Eeee,politicar ovakvog \"kalibra\" moze biti samo onaj,koji ima srpkinju za zenu. Hi hi hi.
TO LEGENDO I JEDAN OD NAJVECIH PRIJATELJA NASE DRZAVE! BiH4EVER!
Mesic je dokazani prijetelj BIH sto je dovoljan razlog da ga postujemo pa kad daje ili oduzima odlikovanja svojim vojnicima. Za nas nevazno..
Ovaj majmun je najveci zlocinac na prostorima bivse ex_yuge..On je zajedno sa Milosevicem bio zaduzen za rasturanje Juge i organizovanje krvavog rata u kome su postradale sttotine hiljada ljudi.. DANAS ON ODUZIMA ODLIKOVANJIMA KUKAVICAMA KOJIMA JE NAREDJIVAO DA KOLJU.. SRAMOTA... JEDINA PRAVDA JE BOZIJA PRAVDA I STICI CE OVOG ZLOTVORA KAO STO JE STIGLA I MILOSEVICA, TUDJMANA I IZETBEGOVICA...GORI U PAKLU MESICU...
Mesic je politicar svjetske klase. Moze klepme da pali svim nasim majmunima.
ovo je ljudina. svaka cast dragi nasi susjedi Hrvati!
gospodine pa niste morali tako kad su bh vrata vizama zatvorena za sve postene bh gradjane, radi sirom otvorenih za sve zlocince svijeta, nismo li se u tom smislu vec dokazali kao najbolji susjedi? pa pustili smo vam nasemu Jelavicu da pobjegne kod vas, vasega Glavasa je odmah po HR prijesudi cekalo bh drzavljanstvo, pa Vukovicu.. i brizno skrbimo gro vasih heroja..... ali sto je je... i vi ste nama u ratu slali svasta.
Svaka ti cast gospodine Mesicu !