Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok je bila sekretarica glavnog komandanta NATO-a za Evropu,..skolovala se za cistacicu "dugih cijevi", nosala karirane crveno-bijele kockica gacice sa natpisom "udji mi u Kroejšu na oba nacina"
brzo je postala veoma poznata i omiljena u visokim NATO krugovima koji prosto nisu mogli doci na red od pokusaja sto brzeg ulaska u Kroejšu! To ju je jako dobro pozicioniralo na svakom krilu NATO pakta i lansiralo cak na prIJED-sjednicko mjesto hrvatske,..
Ovako se to radi, gospodski čestitsš i predaš vlast, kod nas kao da idu na vješala kad treba iz fotelje otići...naši političari su jad, jadni...jadovi...
Mislim da joj je pao kamen sa srca i da se ipak kaje za mnoge izgovorene gluposti tipa: bilo je samo 1 vrsta jogurta, potiče iz siromašne mesarske porodice, jadnica u svom tom siromaštvu završila je srednju školu i fakultet u Americi...Siroti baka i deda, partizani u 2 svj ratu, vjerovatno se prevrću u grobu ako je čuju šta priča!
Jel i ona sakrila pečat !?
Dvije drzave, a nijednog predsjednika. Koja ironija. 😂😂😂
E sad Kolindice coki predsjednika kao sto si igrače cokiilaaa. 😄😄😄😄😂😂😂😂😂
hahaha koji porazzzz ...