Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SRBČINO,zar nisi otišao braniti kosovo,jel te stid,prepucavaš se tu umesto da si se prifatio one puščetini pa,bre,da braniš vekovna ognjišta
sta ce reci,nemaju oni pojma,njima se samo kaze sta ce da rade sta ce da kazu.
Ja pravnika i go.vana. Nista nije reko.
Amra&Sub... 23.07.2010. u 20:14 SETAJ RAJKA KOZICU ..
MNOGIMA JE IPAK DRAZI POCETAK A MENI JE IPAK DRAZI KRAJ . http://www.youtube.com/w atch?v=DgHGsqKLtA0
Amra&sub... na mom k*rac
Zaista nisam u vodama prava , ali ova nazovimo je presudom je pod velikim znakom \"?\" Ujedno BiH treba da vodi racuna i obnovi sudski proses protiv Srbije, jer ta presuda nije pravosnazna i treba stvoriti jaki pravni tim za obnovu procesa jer mi to htjeli ili ne \"Genocid \" je bio u BiH i Srbija je glavni nosioc ovog gnusnog cina u XXI vijeku - \"GENOCID \" .Nazalost Kosovo nikad nece biti clan UN .
Kosovo Albaniji ---> RS Srbiji
zaradi 150$ mjesečno za 15 minuta na dan - registriraj se na http://gagabux.com/register.php/zfilipi5.html
ne moze im gore sada biti nikako nego sto im je bilo pod srpskom cizmom. gradjani dru.gog reda, obespravljeni i ugnjetavani na svakom koraku. spsite me \"srpskih ljudskih prava\"
svako ko misli da Srbima moze oteti Kosovo je budala...i tesko ce se kajati zbog toga!!!
\"ustranu\" ha lo brdjani, pisese raz dvojeno