Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sjecam se ratnog splita 92 i 93 i ferala. oni suse sprdali s tudjmanom jos tada. a splicani doveli magarca '92 na stadion poljud inanjemu napisali "pogledaj svoj dom tudjmane". trebalo je imat muda to uradit tada. svaka cast momci ina ovom ina onom svjetu.
U ono vrijeme(početak Ferala,rat na sve strane) kad su muda bila manja od makovog zrna Predrag je imo muda veličine dvije nogometne lopte...RIP
Tuga...
Neka ti je lahka zemlja LEGENDO BALKANSKA
Ne može se ismijavati zlo, nema satire na temu Ahmića! Iako si ateist, to te ne opravdava da vrijeđaš vjerska osjećanja drugih. Čak je i JBT iskazivao poštovanje svim vjerskim zajednicama. Nije ni prvi ni posljednji vrstan publicista kojem je kafana došla glave...
E još da se prisjetimo kako su ga neki naši veliki 'domoljubi' i 'čuvari bošnjaštva' popljuvali zbog satire "Ići, ići Ahmići", pa da zaokružimo sliku!
kontraprotivan sjecam se toga. ne branim nikakve bosnjake jer bosnjak nisam ali to je bio odraz gluposti , neznanja , neinforiranosti, needukativnsiti , odraz ustajale mahale koja ne cita novine i knjige ...to nisu bili cak ni Bosnjaci to su bili glupsoni i marva koji nikad nisu ni culi za Feral niti oni razumiju satiru.
R.I.P. legendo. Oni koji su cijenili tvoj rad i tvoju čovječnost nikada te neće zaboraviti.
Mnogi od nas pognu glavu i pristanu zašutjeti, ispričati se, ili ’ispraviti’ izjavu«, TI NIKAD, HVALA TI
Hvala ti Luciću na svemu. Znao je jako dobro ismijati muzičko smeće i ratnog profitera thompsona, kao i bolesno nacionalističko vrijeme devedesetih godina prošlog stoljeća, koje na žalost vlada i danas s tek nešto malo slabijim intenziteteom.
veliko saučešće svim normalnim ljudima zbog ovog velikog gubitka. U moru ostrascenih nacionalistickih mainstream novinara, Lucić, Dežulović i Ivanković su bili glas razuma
gigant..
ovaj clanak stoji klixu kao frak, cilindar, i sedlo magracu
Beskrajno hrabar i duhovit čovjek!Ne'k mu je laka zemlja!
Slava ti Luciću!
Kad Senad H. preseli, graktat će gavrani za njim.