Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako ce sutra da mati bude, pa ne mozes ovako sa djecom stoko jedna... ako ti je dopizdio plac, idi radi nesto drugo
Odma je na vješala
zašto?
Jer maltretira tudju djecu sto moze ostaviti psihicke traume ili ga povrijediti?
Svaka cast pa sugerises na ovakve kobile. Ovu odmah izbaciti,izbicevati i mrs.
Ovakve zene ili muskarce isto koji se grubo prema djeci ponasaju ja bi ih mucio na najgori nacin da vidi kako to izgleda.
Takva ne može ni mater biti a kamo li odgajateljica. Fuj, takvi ljudi mi se gade.
Svuda i sve djavo kontrolise
Stoka
Ovaj snimak pokazati djetetu kad odraste ko je i šta radio od njega pa fino neka nađe tu osobu koja će tad biti penzić pa nek je malo maltretira puuu bem ti stoku. Šta sve hoda zemljom znači ne vjerujem.
Obavezno je kastrirati, ovo da se ne razmnozava
je o bi ja njoj i mater i babu i telefon onaj koji koristi na poslu, a za poslofavce savjet , ometaci signala na radnom mjestu jer ovi telefoni i internet su toliko okupirali generacije da ni djecu cuvat ne znaju kako treba, a kamoli da je sta jos teze od toga
Ova djevojka vjerovatno nije za ovog posla i tuzno je ovo sto je uradila. Medjutim, da li je Pokretan "Levijantan" moralna vertikala da moralise o ovome? Ovdje mozete procitati vise o njima. www.telegraf.rs/amp/vesti/jugosfera/2940321-levijatan-se-siri-po-balkanu-od-neznih-grubijana-sa-fantomkama-stepece-zlostavljaci-zivotinja-i-u-hrvatskoj-foto-video
Daj je meni da je malo kroz sado mazo izjebem i izudaram po pičci
@ValterovAmidzic zagorio si ko dimnjak zeljezare Zenica.
Vidi se da doticnoj fali Comaga ili ti ga Kitic.
Ja nista nisam vidio cudno na snimku . Mene su u vrticu tete mlatile
Pišam joj se u guzicu
Četnikuša
Mozete misliti sta su radili mislimanima pvakve zvijeri i zlotvori?Genocidasi