Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Idi bre odspavaj malo.
komentar izbrisan zbog vrijedzanja,psovanja i vulgarnog izrazavanja;
jos cete vi nama glabati penis samo cemo vas od sada i tuci po glavi dok to radite....:))))
samo ti očekuj OVCO ŠARENA GENOCIDNA
Na samitu koji će 2. juna u Sarajevu biti održan u organizaciji EU trebalo bi, kako je najavljeno, da učestvuju predstavnici svih zemalja regije, ali i predstavnici privremenih institucija iz Prištine. @kosovari albanci pobrinite se pod hitno ovom rjecniku i rjecima, sta li to znaci?
Milutin Sretenovic, Maksim Bozic vehabije? nekontam stvarno, jesuli se ovo ukljucili NEMUSLIMANI u vehabije i prave probleme da bi ocrnili muslimane u BIH?dal to s.a.n.u Beogradski ideolozi o zavjerama i povalama bosnjacima preko cega ce udarat i rusit drzavu Bosnu i Hercegovinu? Dali je jedan od tih Spiric koji placa ove srbe koji implementiraju vehabije po Bosni iHercegovini, zar su oni bili poslai iz Beograda da odrade optuzbe i podvale Bosnjacima? Dali vehabije u G. Maoci placa Beograd? To se nazalost ne moze tesko danas utvrditi jer se te grupe nalaze u genocidnom entitu a policiju i mup ko i tuzilastvom upravljaju vecinom bivsi srpski ratni zlocinci....ali na sigurno je da je Srbija glavni organizaor i podrska vehabijama.... srpske tajne sluzbe implementiraju ko sto su to radile i na agresiji Srbije nad Bosnom i Hercegovinom, ubacuju vehabije da bi diskreditirali i ocrnili Bosnjake..problem je sto BiH-a nema jednu policiju sto ide u korist Srbiji i Gt-i!
LICNI CUVAR R.ATNOG Z.LOCINCA R.ATKA MLADICA TADIC OTISO DO KIPRA DA POKUPI DIO DODIKOVIH OPLJACKANIH PARA BIH-I I DONIO LICNO MAFIJASU I FASISTI DODIKU DA BI NASTAVIO RUSENJE I UNISTAVANJE DRZAVE BOSNE I HERCEGOVINE!!! TREBA PLATIT PRIJEVOD DAYTONSKOG SPORAZUMA KOJI INSISTIRAJU POD HITNO PREVJEST NA BOSANSKI (ILI GENOCIDNI JEZIK SRPSKI?), GENOCITET TVOREVINA JER SE ZURE DA SE U SKUPSTINI (PARLAMENTU) USVOJI DAYTONSKI SPORAZUM!!!! STO ZNACI DA G.ENOCITET T.VOREVINA NEMA NIKAKVO LEGALNO POSTOJANJE U DRZAVI BIH-i I NJENIH INSTITUCIJA! STO ZNACI DA GENOCIDNA TVOREVINA NE MOZE REFERENDUMOM TRAZIT ODCJEPLJNJE JER NE POSTOJI U NIJEDNOM DOKUMENTU DRZAVE BIH-E (USTAVU) KO DIO DRZAVE BIH-E!!! PAZITE BOSNOHERCEGOVCI, BOSANCI, BOSNJACI , PATRIOTI BIH-E OVO JE OGROMNA I NAJVECA ZAMKA KOJU HOCE LEGALIZACIJOM U PARLAMENTU BIH-E GENOCITET TVOREVINA I GENOCIDASI DA OPET SILOM AL OVAJ PUT NA PAPIRU LEGALIZUJU GENOCITET TVOREVINU! NE PRISTAT! VIDJET CE SE KO SU PATRIOTI BIH-E!