Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima Bosanaca na svim poslovima kao i Slovenaca.Jako puno ih poznajem.Stvar je licnosti,upornosti i snalazljivosti.Kad se dokazes,puno je lakse.Ja sam radio oko 3godine,kao vozac, solidno zaradivao.Ici cu opet samo da se malo kriza ova stisa.I znajte da nisu Bosanci sami na mjesalici.GP Radlje su skoro svi Slovenci,a gradevinska firma
Ja Europe i g.ovana u pm.
Pa da su mosnjaci sposobni za intelektualne poslove uredili bi taj jad od BiH. Dovoljno je samo pogledati ko je u vodecim strukturama muslimanskih partija pa je sve jasno. Sve sami \"intelektualci\", i doktori islamskih nauka.....jadno da jadnije ne moze.
bosnje [najvise muslimani iz krajine] u slo su kao meksikanci u kaliforniji.. rade najgore i najnestrucnije poslove..zalosno ali je tako.. smecar iz cazina u ljubljani zaradjuje vise nego nacelnik opstine u cazinu
Svu tu muslimansku stoku protjerati iz Slovenije. Mrs nazad u Bosnu teroristi jedni islamski!
Cuj bosnje ce sloveniju :) Hoce, hoce, preuzet ce je cjelu, ali ako pricamo o smeracrstvu :)
Pipo 19.02.2010. u 21:00 Lazni Pipo, uvalim ti lipo. :) @Dobra maestro!!!!mora da sam ponekima ovdje nocna mora:) pozz BiH4EVER!
Me E E E E E E E E E E ! ! ! 19.02.2010. u 20:50 \" KOMENTARI \" SU TI UPRAVO ONAKVI KAKAV SI NICK IZABRAO .
mido majstore,al ga tvrtku zapapri,bravo brz si
Ako Bosanci ostanu bez posla porast ce im natalitet.
fakat hahahhhhah
Lazni Pipo, uvalim ti lipo. :)
Ko ce im sada praviti djecu?
Ostadose slovenci bez smecara
@KRALJ TVRTKO dali ce tvoja stara dostici Chicolinin rekord? kako je krenula jako je blizui