Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ja bi njemu rezo prst po prst dok ne bi prizno gdje se nalazi...majku li mu je.be.m poganu.
MOLIM VAS NADJITE TU DJEVOJKU VISE.....
Za NEKO IZ MASE: hvala na pitanju, evo maloprije stigla, bila na rekreaciji na bazenu. Mogu ti reći da sam se pravo odmorila od SA X. Meni je stvarno žao te jadne djevojke, pa si me u nekoliko komentara iznervirao, ali kontam to je tvoja FORA. Možda je i bolje tako, nego kao ja, sve tragedije primam suvuše k srcu. EMOTIVNA DUŠA.
A jesu li nasli antoniju bilic, ama evo sikiram se previse :)))). Kako si ti Hady :)
Objavite clanak kad je aBd pronadju, tj kad se desi nesto. Iskreno toliki clanci su nepotrebni, te razne spekulacije sta se moglo desiti sa njom (da li je ili nije prodana u bijelo roblje i sl). Ja sam za to da novinari objavljuju konkretne vijesti. I u pravu je @!! kada je rekao o cemu da pisete.
Ja samo ne kuzim koji vrag je ona usla u njegov kamionet. Sta, zar joj starci nisu govorili da ne razgovara s nepoznatim ljudima.. Ocito je htjela da joj se nekaj desi. I desilo se. Dosadni ste s njom, imal\' sta zanimljivije? (:
Ma ljudi nađite sebi pametnijeg posla, dosta je više izginulih, poginulih, nestalih, pretučenih..Mozak popište sa Srebrenicom i Antonijom. Kako ne shvatate da vam svima od toga haira nema? Presmiješni ste!
što vas četa zajebava. Motorka klap reži ruke. ehe.
09.07.2011. - Nastavljena potraga za Antonijom Bilić 08.07.2011. - Slučaj \"Paravinja\" poticaj za proširenje sporazuma 08.07.2011. - Hrvatska policija: Antonija nije prodata u bijelo roblje 08.07.2011. - Oko ceste i u jezeru nastavljena potraga za Antonijom 07.07.2011. - Nastavljena potraga za Antonijom Bilić uz cestu @Anketa izvini zbog moje neobavijestenosti Gledao sam prije par mjeseci emisiju na BN-u gdje su Ivanic i jos jedan idiot iz SNSD-a pokusavali da nadmase jedan drugog u negiranju genocida u Srebrenici, takav je stav u njihovim medijima, dok nama serviraju neke gluposti, Srebrenica je zlocin koji traje...
Ma k.u.r.a.v.a. dala mu pare da kaze da ju je ubio,a ona otisla u holandiju. ha ya. za par dana ce covjeka pustiti jer nema dokaza da ju je ubio. cist racun duga ljubav,i vuk sit i ovce na brojju.
@!!! 613 ZRTAVA GENOCIDA
pa sto samo traze oko jezera nek traze malo i dalje,mozda on djevojku nije ubio
treba ovog manijaka rasporiti, pretraziti mu utrobu, da nije pojeo curu....
Moze li i jedan dan proci bez bar 5 clanaka o njoj naravno da nemam nista protiv djevojke (nisam idiot) ,ali za dva dana ce u Srebrenici biti dzenaza za 500 neduznih ljudi, zasto ne pisete o tome, postoji mnogo toga sto se moze napisati o onome sta se desavalo u Srebrenici, bilo bi izuzetno korisno da i oni koji ne zele to procitaju... I javite obavezno ekskluzivno da li je Spahic doruckovao i sta, i da li je danas pokrenuta obustavljena potraga u nekom potoku...
haj ba više dosta y.e.ba.la vas Antonija