Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moram priznati, bla je strašna kriza, ali je to daleko iza mene. Vratio se Sejica korijenima, tragom Meše i Kuste , čovječe, kakvo veličanstveno iskustvo.
vijekovima su smrdi izmisljali pa i sad, ali na njihovu stetu nikada im uspjelo nije pa ni sad!
Nemate vi pojma dragi nemuslinaski Bosanci! Nisam protiv da se stane na put trgovini organa, ali ovo sto Dick koristi podatke od tadasnje srpske informativne sluzbe nije fer i nece mu proci. Srbija je krojila te informacije kao opravdanje zasto ratuje protiv muslimana, i naravno da su izmisljena.. citav svijet ih je provali, samo mi koji smo jos uvijek zrtve srpskoga akta nikako da shvatimo da su nam oni neprijatelji!
Jest, brate, nek se vidi od čega su Ameri napravili državu!
Kriza identiteta ceto, a?