Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...ako je ovo 80 km/h onda ja pješačim brzinom 50 km/h...
Na pezou nista nije dobro pa ni km sat.
Ovo nije vidjelo 80 na sat, a pogotovo u krivini da je smotala ne bi ona vidjela mosta
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kako vi jučer o ovom izvijestiste, ja sam mislila da je ženska "letila, letila i letila", da je film Brzina, mala maca prema njenim vratolomijama, da je preletjela pola Tisnog itd..majke mi mile, mislila sam to nešto super strašno bilo..kad ono, ona se s gornjeg vrha mosta, hop-hop, spusti na donji....i to je to..:)
Kako 30 Kmh postane 80 Kmh,.. pitati Dalmatince.
svu noć mislim jel se ona leteća ženska spustila konačno ili još leti :)
"Preletjela"? Prije ce bit da se "pala s mosta"!
ako te sunce zaslijepi ,onda usporis,polagano dok ne utvrdis sta se desava...isto ko i magla...ako se ne vidi ,ne znam kako glupaca razmislja da je sve ok ispred. ne zelim plasirati stereotip da se zene slabe,ali dosta puta donose glupe odluke kad je u pitanju voznja.
jadan autic, dobro ga je syebala
Tijesno joj bilo!
Ma ovo je neki novi spot za promociju RED BULL:a :)
jel' makar poruka na fb bila " od njega " ? da nisi dzaba zurila .
ja kontala ko na GTA da je letila hahha
Ništa strašno, preletjela je ona preko mosta ležerno i sa stilom, onako kako to samo žene umiju :))
Ovaj klix je urnebesan!!,jucer objavili vijest da je cura letila 25 metara brzinom od 80 km/h,onda sam ja visok 8 metara ,ja ne znam kako logigom po slici ne zakljucite da most nije toliko visok??? Objavljujte provjerene informacije nije ovo prva vijest, svaka druga vijest, KIKS.ba
Zene za volanom su tako kreativne ...
Pa ova je prevazisla onu nasu, koja vozi po trotoaru:)
Gdje su sada oni komentari kao npr. >>a da je muslimanka proglasili bi je teroristom
Qurcu mom nek ona svira. Ovo je namjerno urađeno. Čuj, kao slučajno eto neki laf iz Tisnog snimao kako se podiže most ( tu scenu gleda svaki dan više puta ). U svakom slučaju, bakici svaka čast na potezu !!!
Zene su meni Ttito... :)... isto ko one dvije vozacice tramvaja sto su se sudarile...a fino director naredio da ni slucajno ne voze njih dvije u isto vrijeme! :)
I hladno nastavi da vozi...