Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bili su to dana kokica i CNN, ahhh
ma kojih 600 godina nije se dim od bombi ni slego, a oni su poceli da lazu i da opjevavaju \"pobedu\"... za 600 godina ce reci Milosevic Marko baci raketu i obori 700 \"avijona\"..
Ako si ponosan na to šta se uradili Vukovaru i Sarajevu onda si slučaj za psihijatra, sine moj.
Vidim, pasce genocidno, da jos niste dosli pameti.......trazis jos????? Izgleda vas, zlocinacku st.oku, treba tuci svaki dan!
lijepa slika je li to Beograd
paaaaade bomba na beograd, beogradaaaaa nece bitiiiii volio bih majko mila u to ime nazdravitiiiii, u to ime nazdravitiiiii jooooooooj jooooooooj, jooooooooj, jooooooj.
e jesu vam \"turili\"a opet ce ako se budete kurcili samo im sad 30 milijardi stete nece biti dovoljno!hihi
hahahahah...sto me nasmija! iz bg sigurno to nisam gledao. da se samo svi vi koji ostavljate ovakve komentare, odnosi se i na komentar za vukovar i sarajevo, naci na nekoj livadi i medjusobno se porokati!!!!!
vidi lijepe slike akademiche. ovo mi je novi desktop background. dosadila mi slika tvoje gole 12-ogodisnje sestre.
I OPET GROKCE IZMETSLAMSKA TERORISTICKA POTURICKA KRMAD POZNATIJA KAO BOLESNJACI MUSLIMAJMUNI, POPISAM IM SE NA MEZARJA NA KOVACIMA I ISKENJAM IM SE NA TABUT HALAHOVOG POSRANIKA MUHAMEDA PEJGOVNERA KOJI JE HANDRIO DEVETOGODISNJU AISU! SJEME VAM YEBEM RETARDIRANO TERORISTICKO BALIYSKO!
sta ima mirotvorac? a kad si sjedio u begeshu i gledao kako tvoji pale i ruse sarajevo nije ti smetalo, ha? a kad je dosla maca na vratanca onda je bilo peace, pace....
ovaj se komentar odnosi i na prve i na druge i na trece
E moji primitivci, eto koliko imate mozga da niste u stanju sami razmisliti prije nego ostavite kometar. ove vase rijeci su ustvari rijeci ljudi koji pune mozgove neobrazovanih i neinformisanih. stvarno mi vas je zao. sa-x zabranite komentarisanje
ovo su bili lijepi dani. kako je prelijepo bilo gledati kako gore begesh, kragujevac i ostali ciganluci. proklinjo sam dan kad su kapitulirali jer sam htio jos.
Sta smo mi Vukovaru i Sarajevu uradili, NATO je p#ckin dim