Komentari (487)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sto onda niste napisali ZELIMO MIR na svim svjetskim jezicima
Definitvo srbi su prvaci svijeta u gluposti i zloupotrebe vjere u politicke vrhe.
@samko.sakic.1 hahaha kaze neko iz najmirnije vere na svetu gde se ne ide vozovima nego bombama i dere se allah u ekber
Kosovari mi sve draži...
vole se ovi pravit ludi
Pa postojil i jedan kutak na zemlji gdje ima srba i mira. Sve budaleštine ovog svijeta i problemi koji se događaju su zbog srba. Ja ne poznam bolesnije nacije na ovom svijetu. Dajte malo ohladit glavu i probat živjet bar jednom normalno kao ostali svijet. Živite u Europi a ponašate se ko najgora plemena Afrike ili Amazona.
Sto nisu napisali "Mi zelimo mir " na svim jezicima , i siguran sam da ne bilo problema
Nemreš bilivit :)
Nemreš bilivit :)
Još se čeka mišljenje najvećeg,najjačeg,najmudrijeg najsrba na svijetu: Milorada,Baje od Laktaša!
Još jednom Albanci dokazaše da su taktičari i prije svega mudonje, a malokurati Bosnjo treba da uči i da gleda, kako Šipac pravi komplekse Srbima, i ono najbitnije, kako se pravi drzava.
Tako su Nijemci 20ak godina nakon prvog svjetskog rata trazili i drugi. Onda kad su dobili drugi put jos zesce nego prvi opametili su se.
Ovi srbi su najgori narod. Koja provokacija, a ko fol poruka mira...
Danas voz sutra tenk ,pa nisu Albanci naivni ko BOŠNJACI..
Naši kakvi su, još bi im posudili OSBIH da im cuva voz :D
Albanci su mnogo stariji narod od Bošnjaka. Bošnjaci se tek uče i tek su nastali 2013.
Djikani,nisu vam to Bosanci! Sa Albancima nema sale!
Vucic,zvani "mirotvorac".Dodje u Srebrenicu pa sam inscenira napad na sebe.Posalje ruski pravoslavni voz sa provokantnim natpisima na Kosovo pa ga sam zaustavi da ne bi bilo "zrtava"! Koji gad od covjeka!
Hahahahah koji debili , napišu na vozu Kosovo je srbija i misle to će neko pustiti da udje na Kosovo. Stvarno su ovi srbi umobolnici najveći na svijetu.
Oćemo srpstvo! Lol!