Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nesto je trulo, nemaju dokaza da je naudio Antoniji. Prije ce biti da je obavljao prljave poslove za hrvatsku UDBU. Vrlo brzo ce ga pustiti.
PAZI: Uhapsili potencijalnog ubicu, dokazanog otimaca, covjeka sa dugodgodisnjim popunjenim dosijeom.. A ONI ISPITUJU ANTONIJINE DRUGARICE O NJENIM NAVIKAMA ! HELOUUUUU NACIJE, BALKANU, HRVATSKA, SRBIJA, BIH.. LJUDI, NARODE, GLUPSONII.. kakvi crni svjedoci, kakvo dokazivanje postupaka.. \"U istražnom postupku protiv Dragana Paravinje jučer su svjedočila tri od četiri pozvana svjedoka koji bi mogli imati saznanja o nestanku 17-godišnje Antonije Bilić. \" - CEKAJ, jel se ovo neko sprda s ljudima, imajuPARAVINJU, a trazE svjedoke \"koji bi mogli imati saznanja\" ZEMLJO, STA CEKAS!?