Čistili prilaze, šetališta, puteve...
0
Novosađani čiste snijeg za dnevnicu od 17 eura
Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod nas u Fojnici raja pije rakiju i moli Boga da podari snage onoj dvojici komunalaca sto ko budale ciste snijeg po carsiji.
Upitajte one koji su \'84 prije olimpijade cistili danima za badava. Ili gradili skijaske staze za badava, krampama i motikama. Tako se voli domovina !
Odličan način da mladi ljudi urade nešto (makar je to i čišćenje snijega) i da za to dobiju dnevnicu! Podrška novosadskim gradskim vlastima! Bravo za prethodni komentar koji je napisao / la super hik!
svaka im čast i moraju li odmah biti komentari na nacionalnoj osnovi !?
organiziram kurs za ciscenje snijega, cijena 50 eu, plata 17 eu vasa veza u buducnost rep smrdska
vlah u snijegu
\"Prethodno su im poslovođe gradskih javnih komunalnih preduzeća dali osnovne informacije o načinu rada.\" Ovo je lopata. Ovo je drška. Ona se uhvati jednom rukom ovdje gore za dršku, a drugom ovdje niže. Onda se gura ovako, ovako, pa još ovako, pa kad se nakupi dovoljno snijega, onda se podigne pa se istrese. (Mali priručnik za korištenje lopate) U slučaju potrebe dostavljamo prevedeno na engleski, francuski, švedski, urdu i finski.
vlah u snijegu
pa cisti se i kod nas 50 KM dnevnica :D
U Banovicima satnica 4 KM...bolje nego NS....
oglas: nudim domaćim Smrdima da mi očiste avliju, 1000 kvadrata, dnevnica 10 KM, prednost imaju oni sa dužom porodičnom kmetskom tradicijom...
oglas: nudim domaćim Smrdima da mi očiste avliju, 1000 kvadrata, dnevnica 10 KM, prednost imaju oni sa dužom porodičnom kmetskom tradicijom...
citat : \"....zadužili lopate i ostali neophodan alat, a potom u grupama krenuli na radna odredišta. Prethodno su im poslovođe gradskih javnih komunalnih preduzeća dali osnovne informacije o načinu rada. \" Koliko je trajalo to informisanje, i da li je neko od stranaca i NGO oprao neke pare preko rog \"kursa\"?
losi ste losi
Zato što ste lijeni. Zato ćete i propasti, a biće vam neko drugi kriv.