Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
makedonci to kod vas opasno trese,hvataj te se njemacke
jutros oko 3 sata negdje između Jajca i Šipova je bio zemljotres. http://www.emsc-csem.org/Earthquake/earthquake.php?id=530587
Nema više Yugoslavije da svi plaćaju porez za pomoć .
Skoplje je 60' tih preživjelo katastrofalni zemljotres ali se broj građana udvostručio. Danas, treći po veličini grad bivše države nije ostao bez stanovnika, za razliku os Sarajeva koje je prepolovljeno.
50 % Albanci.
@odliv mozaka Albanci su državljani Makedonije i to nije sporno. Sarajevo su njegovi građani napuštali 200.000 Muslimana nakon rata, 150.000 Srba u toku i nakon rata i 30.000 Hrvata nakon rata. Uzroke "humanog preseljenja" treba tražiti u politici nacionalnih stranaka koje su radile protiv stanovnika, a to i danas rade.
Ovo je postalo preozbiljno, samo da ne bude ljudskih zrtava a materijalne stete se mogu nadoknaditi..
Sve oko nas,te italija, te Makedonija, jos nam samo zemljotres fali...
Pa, polako, ima vremena.
@newcomer bile su poplave, ima još izbora, meteor, asteroid, zemljotres, tombolu napravit
PRIKAŽI ODGOVORE (3)