Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
AA haha miloradovo maslo.
Riješiti će se nekako...ne znam što ovi paćenici i plaćenici na klixu pjene bezze...uostalom ovo je most koji spaja RH i BiH...grli obje zemlje...
Meni ni u dzep , ni iz dzepa .....libo me za most !
Pa i ne pravi se za tebe
Da podsjetim na par činjenica o pelješkom mostu ; 1. Hrvatska gradi most na svojem teritoriju. 2. Udovoljeno je svim zahtjevima BiH glede visine mosta i širine lukova 3. Pomorski promet prema Neumu ne postoji, nitko ne plovi prema niti isplovljava iz Neuma. 4. Konfigurcija i dubina mora ne dozvoljava izgradnju ozbljne luke, osim eventualno marine za jahte To su činjenice a ostalo su mokri snovi bošnjačkih političara.
zašto Hrvatska ne rješi pitanje granice sa bih??
činjenica je i da od građevinskih firmi iz ex-yu koje su gradile hidrocentrale, puteve, gradove po dobro hebenim terenima širom svijeta hrvatska danas zadužuje austrijsku, grčku, kinesku firmu da napravi jedan pišljivi most. sramota.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
“Peljeski most” 4ep 3sezona HB(v)O
akobogda al dabogda da ikad skoknem do Orebica preko tog mosta 😂
Ma nebitna informacija.
I evo šanse za Bošnjake, šansa za Bošnjakeeeeeee iiiiii ništaaaaaaaaa