Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kockar se rodi, kasnije se bori kroz zivot da se rijesi kocke, a tesko se odvici jer nas rjecnik kaze "hos se kladit da nije" i sl. Zivot je cijeli kocka sa najvecim ulogom, zivot.
To je mafijaski posao. Djecu navlace na kocku i pricaju im kako ce biti serifi kad odrastu. Prakticno preuzmu ulogu roditelja. Pustite djecu slobodno u kockarnice! 😒
Dodik sad vraca malo covicu, to je ta ljubav...covketu je samo kladionica bitna..samo to ne diraj.
Pusti djecu nek se igraju😂😂
igraju svi živi,dok ne zatvorite 100 kladionica na dan,i tako svaki dan...pa możda i počnu tražit ličnu kartu uFBiH..al u RS to pokušavaju izgleda da ide još gore,dalje...ako ga Vukan,Draško i Jelena ne poklope.. ;) je6o politiku,
Pa u tim kockarnicama se svasta i prodaje i konzumira. Zato su im stakla i obljepljena i uzduz i poprijeko da se garantuje diskrecija.
Hoce Dodik da nam kocka decu .. Hoce Vucic da nam kontrolise islamsu zajednicu PREKO DB zUKORLICA . nECES rAZBOJNICE NECE ti proci ...
@Raspad (sistema) jAO kOGA JE sLOBODAN mILOSEVIC pRIMIO KAO nAJMLADJEG MUFTRIJU . oMILJENI sLOBIN mUFTIJA ..muamer zukorlic .. ja jesam TROL I BOT ali pravda je pobedila .
Znate kako se u ovakvim slučajevima donose zakoni? Neko kaže "Pa nemoj da idemo s tim, uticaće na djecu." A onaj koji se pita, kaže "Šta te boli k., nije ti ga mater rodila. Ako ne budeš glasao, letiš iz stranke, pa se snalazi s otplaćivanjem kredita, a eto ti i inspekcije u firmu.