Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Držite se susjedi 💪✌️
☝️
Po zasluzi se sve desava.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Drzite se komsije, veliki pozdrav iz Sarajeva.. ❤️❤️💪💪💪💪💪💪💪
@QueenofGanja , Hvala SARAJEVO ! ❤️- ❤️
Dakle korona virus brine o Zagrepčanima...aferim R.D.
Au p m zajebancije...narode pamet u glavu nakon ovoga svega ...ljubi bliznjeg svog a politicare svi svoje zatjerati u ku...c
Odgovorite na pitanja: je li Željko Komšić legitiman? Treba li pod hitno izmjena izbornog zakona u BiH? Treba li nastaviti izgradnju Pelješkog mosta? Treba li odlagati otpad na Trgovskoj gori? Treba li podržavati HNS u borbi za treći entitet? Ako je odgovor NE Bože, oprosti im!
@vjernik , Nisi ti vjernik ! Ni jedne vjere! Ti si Poganin !
U težak vakat Vas ovo pogodi, što je najgore ne može čovjek ni da dođe do Vas da pomogne, pa ovako to ispadne još tužnije gledajući nemoćno...Samo molitva ostaje da Vam se olakša i da sve bude dobro i bez žrtava. Volimo Vas zapamtite. Veliki pozdrav iz Zenice!!!
@Yugoslavija , Pozdrav Zenici ! Hvala za aplauz ! Zagreb to cijeni.
Susjedi gore glavu.
@kikiviki da vas cigla nestrefi po calauski
ko vam je pjevao himnu, dobro ste prošli
Pa moze li gore,komsije drzite se i neka nam je svima Bog na pomoci,negdje smo se ljudi svi ogrijesili...........Pozdrav za Zagreb od raje iz Sarajeva.
@Volimkadnistanevolim , POzdrav i hvala od srca, svim pravim Sarajlijama !
jel sad bitno ko je koje vjere aa?
Evropska unija se definitvno raspada . Korona virus, ekonomija pada za 100%, inflacija pad eura, deficit, migranti, sve vise jacanje ekstremne desnice...Raspad je neizbjezan...
Cijeli Svijet se raspada pred našim očima, sve ostalo je totalno sporedno.
@AKPartija a kod nas cvjetaju ruže
Ne osjete se toliko ovi potresi od od 3 po Rihteru. Veci je probelem sad u Zg ovi jaki vjetrovi od kojih mislis da krece potres.
Dobro pa je bar potres zaobisao ovu jadnu Bosnu
ima li kraja ovome svemu?