Komentari (263)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zamisli kakav olos trebas bit i pucat na dijete
Isti ovi su to radili i na Kosovu, u Bosni i u Hrvatskoj. Ne opravdavam ovo što se desilo, samo kažem.
Isti onakav kakav je i u srebrenici ubio bebu vojnickom cizmom udarivsi je u glavu
Sve postujem ali nemoj na djecu nikada.
Djeca su “ vojska “ naj jaca !! I nikome nisu kriva nista !! Ali mi sarajlije znamo da Srbi naj bolje znaju kako je pucati ma djecu !!
Ko je izvrsilac i koji su motivi? Molim info
Sram ga bilo, kakav bolesnik
Sta vam djeca smetaju? Nebitno koja strana ovo ludilo treba zauataviti I to sankcijama I Srbije I Kosova na 6 mjeseci.
Sankcijama Srbiji zato sto je Šiptar pokusao da ubije Srpsku decu?! Bravo majstore...
Nek se ebu i oni i kosovo
Za razliku od njih ,kosovari uhapsise sami svoga
Razmišljate li vi sekundu prije nego što napišete komentar? Srbi sami pucali na svoju djecu...Srbi su to zaslužili... Pa niste ni vi onda ništa bolji od Srba kad tako pričate... U ostalom znali ste i vi drugi opucati po djeci... Niste baš bezgrešni... Ne dao Bog više nikome ovde nesreće, ali dok ne peomijenimo razmišljanje ovde ćemo i dalje pucati po djeci.
Uzas. Uhapsen je napadac, i to bi trebalo bit dovoljno da se masa prosvjednika razidje. Ne koristiti ovaj slucaj kao povod vecim okupljanjima, neredima, blokadama i sl. Tog sto je pucao na djecake, srecom pa su zivi i nadam se ne teze ranjeni : ( dozivotno treba zatvorit.
Naravno da nije dovoljno da se masa razidje, problem je dublji od jednog hapsenja, zamisli sumano pucati u dijete samo zato sto..
Srbi su spremni ubiti i svoje ljude da bi nacionalizam cvjetao... Dokaz je Dzindzic kojeg su likvidirali jer je bio normalan čovjek, da ne nabrajam daljeonje najbolji primjer sta su u stanju..
Lijep je mir
Nosili su badnjak. Tu je greška roditelja. Ko bi normalan dozvolio djetetu da mlati hrastovom granom u ovim okolnostima. Bilo kako bilo napadač je uhapšen. Biće kažnjen,a premijer Kurti je najoštrije osudio i obećao kažnjavanje po zakonu.. Ne mora se od zla praviti gore. Ajmo sad razlaz. Kud koji mili moji. 🏌️‍♀️
😆😆😆
albanci imaju jasan cilj a to je etnički čisto kosovo,neće oni pristati na nekakve srpske republike kosovo na sjeveru
Nismo đaba u yugi imali onu: što južnije to tužnije....
Koje ljudsko govno moraš biti da pucaš na nevinu djecu....
NISU CISTA POSLA KO VJERUJE DA JE NEKO TO NA SVOJU RUKU URADIO JE LUD.