Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta imate protiv parade ponosa ? pa imamo cigle motke
I to je prvi potez novog Splitskog nacelnika.Stat ce u odbranu pedera.
Hej moj SPlite, lose si izabrao
ONO CIM SE BUDALA PONOSI,PAMETAN SE STIDI ZA BOLESNE BUDALE ,PARADA PONOSA ZA NORMALNE ZDRAVE LJUDE,PARADA SRAMA
propala je operativna akcija "Isus voli pedere" pa ih sada komitet mora podržati. još uvijek tvrdim da su svi od gej-ekipe u povorci došli iz drugih gradova i država, iz splita ili okolice nema nijedan. kao jogurt revolucija u zemane (sve uz podršku partije)
ipak moram. par je temeljnih pitanja: gdje je bio u ratu? što je radio ? uz čiju pomoć je takva jedna osoba došla na čelo grada?
ne ide on u paradu što mu se ide. dobio nalog da ide!
uvuko bi se europljanima u zicugu
Bolje i homosexofil Baldasar nego Srbomrzac Kerum. Odajm pocast Hrvatskim medijama, nijedna recenica u Jutarnjem Listu ili Indexu gdje pise "Kerum" nije bez "Srbomrzac". Treba da svako zna ko je ova racisticka olupetina.
Ocekjum novi "dokumentarac" sa gradonacelnikom Splita u centralnoj ulogi "Ivo miluje sedam patuljaka".
pa idu u EU
mog'o bi ovaj prije pocetka svog mandata da od istog i odstupi :D