Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta poslije ponoci alkohol siri zarazu,a do tad ne!!! 🤣😂😂
@gooUser11041104 I šta ako nekom usred noći zatreba alkohol za dezinfekciju :)
@gooUser11041104 Prepisuju od krave Angele, sad će i hajvan čerkeški i u nas isto naredit.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Bit će u dogledno vrijeme dozvoljeno kretanje samo uz važeću pisanu potvrdu, baš kao u najmračnije doba pod nacizmom.
sta imate od toga vi slijedite one illuminate koji su ovo sve i napravili, i najvjerovatnije prema istrazivanju da se spremaju za 3 agendu svjetski rat, tako da nas dijele mjeseci ili godine opet Allah je onaj koji zna najbolje i koji zna sve, ali kazem vam postoji puno hadisa Poslanika Muhammeda Alejhi Sellam, na vrijeme zabluda pa sama rijec dedzal je obmana na arapskom tako da je blizu to sve!
NEMOJTE TO RADITI, KAKO, ZASTO, NEMA ALKOHOLA POSLIJE 12? ZIVOT JE OKRUTAN!!11!
koji odioti 🤮🤮🤮
E hvala vam, dugo se nisam ovako nasmijao, a mislio sam da su samo kod nas "strucnjaci"
Ja idiota,, gori od B I H ,, zar je moguće,, članica Evropske unije (porodice)
@gooUser1557172336 kog ti zoveš idiotom, obrezani? Idiot te napravio
Ko nije dosada skontao da je ovo u zdrav mozak onda treba da se zalije vodom.
Kod nas ce se zabraniti okupljanja nakon izbora kad nas pola bude zarazenih...
snuᴉɯ ɾɐʌo oᴉdnƖ ǝɾ ᴉɯ oʞʇ ɯouo ɹǝʇɐɯ ɯǝqǝɾ
I korona ima radno vrijeme i polako se šalta na zimsko.
Eto sad raja mora kupiti alkohol prije ponoci, bas ste ih za...ali. 🤣 Sad kad sda vidi za ovi pa se navade, svakako su vec pokusavali zabraniti alkohol zbog svojih vjerskih uvjerenja, sad imaju dobro opravdanje. 🤣
klix frustirani admine sto brises komentare kada kazem da mi beogradjani (srbi) prcimo mlade bosnjakinje! ljuti se al tako je, bg sve privlacniji i srbija ekonomski jaca, a beze od serijata.. BOSNJAKINJAMA SU FETISH SRBI DA IH PRCE ISFRUSTRIRANI ADMINE KLIXA! BRIS BRISI HAHAH
Bas tako ne znam zasto. Oni koji vrijedaju svakodnevno ovdje po portalu najgnusnijim.uvredama na vjerskoj,nacionalnoj i svakoj drugoj osnovi komentari im se ne brisu,a a a kada neko iznese licni stav misljenja o ne cemu koji ne vrijeda nikog brisu komentar. Jer to nama ogranicena sloboda govora i misli???!!!!!!
Inače alkohol utiče na razvoj covid a?
bosnjakinje vole srbe i beogradjane uh kako ih volim
Pa ovi hrvati kasne za nama hahahahah