Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Završena sezona ;)
Nema ovo veze sa pandemijom ,jer svaka pandemija prođe za godinu dvije a ovo najavljuju da ce ostati zadugo
Zato sto je vjestacki virus :)
kakav deb. ilizam
Ta-daaaa. Sezona gotova. Lažni brojevi spremni. Sijanje straha spremno. Ovca bleji spremno
RED JE DA I SARAJEVO ZATVORE POLICISKIM SATOM🤔🤔🐂🐂🐂🐂🐂
Nista dok narod ne uzme stvari u svoje ruke a do tada kao ovce zivjeti po pravilima
Premijer Kosova Albin Kurti učestvovao je u ceremoniji primopredaje 55 vojnih oklopnih vozila (ASV), donacije Sjedinjenih Američkih Država Kosovskim sigurnosnim snagama. Na svečanosti koju su organizovali Ministarstvo odbrane i Generalštab Kosovskih sigurnosnih snaga u kasarni „Adem Jashari“ u Prištini, govorili su predsjednica Kosova Vjosa Osmani-Sadriu i premijer Kurti, saopšteno je iz Vlade Kosova.
Završi se sezona jel tako....Znamo mi svi da će sad skočiti broj zaraženih....Nešto mi ovo baš čudno da od 1. Septembra idu mjere a do 1. Septembra niko nike reagovao jer je bio ogroman priliv novca zbog turističke sezone
Cirkus zivi. Bolnicari kazu nema pacjenata ovi tvrde suprotno. Edi Rama na haparatima, primio mito
gooUser1604064981.....Izvini, ali sta ti znaci to "na haparatima"......
Tako znaci, e necu vise ici u pekare a kamol u Albaniju :D
Sve isto. Prodje sezona idemo ponovo.
Ne mogu da verujem da ljudi iz BH idu na odmor u Albaniju. Pre bi otisao u Avganistan na odmor nego li u Albaniju. Sigurno bi bilo bezbednije a i njega i higijena bi bila na vecom nivou u Avganistanu.
ima li ista racionalno utemeljenije od uvjerenja nekoga o necemu sto ni na koji nacin nije iskusio niti bi iskusio? ima li jos nesto sto ti ne bi nikad uradio/probao pa da ni mi ne probamo?
Ne boli svaka bolest
Da igdje postoje naucni dokazi da maska i policijski pomazu ili bilo koja od ovih copy paste mjera pa davno bi se svi virusi pobjedili, ali i Albanci su kao stanovnistvo vecinom phizdheee zato im i mogu nametati bilo kakve mjere.
jesu li to i oni dobili kredit? :)