Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj Michael Martens je kralj. Cesto citam u FAZ-u njegove komentare o dogadjajima na Balkanu. Prije neki dan je pisao o dogadjajima iz \'92-\'93 na bosanskoj obali Drine. Kralj je stvarno... uvijek me cudilo kako neki Nijemac ima tako ostar pogled kad su u pitanju svi ti dogadjaji i stanje na Balkanu. Ko god da ima mogucnost, treba procitati njegove tekstove.
ovo me je baš iznenadilo;) pa de će do ovog doći to je bilo jasno, budala je ko je se nečemu drugom nado.
Pravi Hrvati i PAVI BOSNACI probudite se dok nije kasno ! Josipovic nije Hrvat vec srbin Lagumdzija nija Bosnjak vec srbin !