Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lajk ko je poletio na komentare
Ne znam nista al zato imam na sve komentar.
Korona ne postoji. ovo je samo jedan od primjera kako se glupost, a ne korona siri. kako je covjek glup, sta panika radi i kapital bez granica
Socijalisticka Federativna Republika Njemacka ima pravo svim banana republikama odrediti pravila ponasanja
Jeste samo govore u Dubrovniku je korona gdje cete tamo.... Kako glup post
Ispravno, šta će u kamenjaru?
Bošnjak koji kontrolira 30% teritorija i ima minimalac od 203 eura je uvieren da je on bolji gost od Čeha koji kontrolira 100 % dvoje države i ima 575 eura minimalnu plaću????? 😂😂😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣
@Tuzlasarajevom16 Trebas pogledati prilog hrvatske Nove TV od prije par mjeseci u kome jedan Makaranin govori o gostima Bosancima pa ce ti biti jasno kakvi su Bosanci gosti. Drugo mozes naci i clanak na kliksu o tome da je u Crnoj Gori bilo najvise Bosanaca i to u luksuznim hotelima. Mentalitet je cudo, a predrasude su pogresne.
Prosla sezona pa sad ono..nemoj tamo nemoj vamo..ma gonite se svi vi u mater.
i koga boli qirtz za tim?
Trenutno imamo 250,000 stranih gostiju. Poljaci i Ukrajinci putuju po 15 sati svojim automobilima u jednom pravcu da bi uzivali sedam dana u za njih najlipsoj zemlji i moru. Trudimo se ugoditi im na sve načine da se osićaju ugodno.
@Tuzlasarajevom16 popušite im budite skroz ljubazni prema njima neka osite kako im je lipo kod vas
U turizmu Hrvatske profesionalci jednoglasno poručuju: Danke Deutschland! - Hrvatski turizam u rujnu doslovno drže njemački gosti koji su nam ostali vjerni i nastavili dolaziti od početka ovog ljeta. Zato Njemačkoj svi u hrvatskom turizmu duguju zaista veliku zahvalnost za lojalnost tih gostiju, koji su i u ovoj kompliciranoj poslovnoj godini bili naši uvjerljivo najbrojniji turisti. Poljaci su najugodnije iznenađenje ovogodišnje ljetne sezone u Hrvatskoj .
jeftinije im je da testiraju ljude, a ne da im plaćaju otkazana putovanja i uništavaju turizam. cccc
Kod Hrvata skala od juna pa do kraja augusta lafo u silaznoj putanji a cijeli svijet u postepenom rastu.Joj sto su ih skuzili Eu i ostali.Sad ce ih ko malu djecu po prknu.
vole oni 1euro od ceha nego 1000 od bh turiste
uvesti pcr i za hr putovnicare