Turski hirurg Sonmez
0
"Nisam znao odakle dolaze organi"
Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma covjek nevin,bio je prisiljen,on je morao da to radi :D njegova porodica je oteta... \"nevinasce\" jedno dzubrinkso!! mnoga dijeca su nastradala,to se moze desiti i meni i svima,ovo treba sprijeciti !!!!
to ti vjerovatno misliš na prijedor , srebrenicu , zvornik, kamenica kod drvara, ključ, sanski most , jama bezdana kod bihaća,poljoprivredni servis kod bihaća,manjača kod banja luke , foča ,...zaboli me ruka od pisanja stoko c.h.e.t.n.i.č.k.a
tomislave ili mehmede bolje reci.....ja tebi nanu pa za..kooljiti..pa rostilj..pa kerovima
sve je to srpska propaganda, a ako je stvarno tako onda ... jadan je onaj ko ima srpski bubreg, smrdit ce dok je ziv!
J,e,b,e,m ti m,a,t,e,r! Dabogda tebe rasparcali i u djelovima prodali s,m,r,a,d,u s,u,g,a,v,i!
Oteli nam teritorije,pobili nam narod i proglasili nas fasistima.Doduse uz pomoc nasih nesposobnih i srebroljubivih vlastodrzaca.
Vlasi placaju danak turcima,ovog puta u organima. Merhaba
mnogo lep ovaj turcin
Trgovac ti laže sa smijehom, žena laže suze prosipljući; niko krupno ka\' Turčin ne laže!
ja čuo da su u sarajevu lavovi jeli nejaku s.r.b.č.a.d.
NIKO NIŠTA A ?
Krv ti vadili? O jadan ti! Teska je to patnja
PA NEĆE VALJDA ODGOVARATI? samo je rezuckao srbe i ništa više. jame ga pa ga povali ko bekana,on skalpel pa rezucka.šta je jadnik kriv? ogavno je da je cijeli svijet to znao a zataškavao.koja smo mi morbida.sad se pitam šta je istina a šta laž u ovom ratu?
Ubiti neprijatelja, prodati njegove organe, kupiti oruzje ubiti jos neprijatelja prodati njihove organe, kupiti jos oruzja,,,,,,,,,,,,da ste Bogdo i vi bosnjaci bili tako dosjetlivi, vidite kako srbi i nisu bas beskorisni, lako ih je unovcit, tako se to radi
Ćimšanone ko nas zavadi :(
sada ih treba optuziti za nesprecavanje, jer se na kosovu sve odvija pod njihovom kontrolom. Hajde, ameri, sram vas bilo, ma na optuzenicku klupu, kakav taci i gluposti, on je lokalni krimos, a slepci od amera se prave veci slepci nego sto jesu. fuj, bljak!!!
strasno je i sto obicni ljudi znau sve kakav je ko, a oni se prave mutavi, kao, nemaju pojma!!! Za to ce jednog dana platiti i to visoku cijenu, jer niko ne podnosi licemjerstvo pa makar i pod plastom njihove vlastite dobrobiti, preko leseva do dolara!!! Krivi su ameri, a ne lokalni kriminalci, koji za cas bivaju niko i nista, samo da se nadju u nemilosti amerike!!! I ovo sad, to je samo zbog neposlusnosti, kad se otmu kontroli, ameri im puste nesto tipa ovog, nesto kompromitujuce iz proslosti. Strasno je u sta se planeta pretvorila, zagadise planetu, fuj!!!