Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta bi tek onda uradili kad bi otisli u \'\'Želju\'\' na cevape...
vlaska posla...a cevapi im u krvi od predaka turaka
sit gladnog ne razume
A ja molim sve ljude da ne mesaju moj Beograd ni sa Nisom ni sa Sarajevo, Zagrebom, ni jednim gradom bivse SFRJ, a ni sa Sofijom...BG je nesto drugo.
Kao prvo, Nis nije selendra niti je po broju stanovnika nesto mnogo manji od Sarajeva. U njemu zivi 250.000 ljudi. I inace je divan grad sa jako dobrim ljudima, daleko je od Bosne i skroz je drugi mentalitet. Sarajevo je svjetlosnu godinu daleko od bilo kakve metropole, i po velicini i po mentalitetu. Grad koji se itekako moze porediti sa Nisom, Banja Lukom, Podgoricom i ostalim srednje velikim gradovima. Beogradu i Zagrebu nije ni prismrdio!
ćetnici
Koji s.p.e.r.m.i.c.i http://adf.ly/2745654/novi
Sadim prvoklasne vrbe ispred srpskih kuća, besplatno. Kontakt telefon: 099/ 666 - 776
glad očiju nema.
OVAJ TEKST KOPRAJTE I PASTAJTE NAREDNIH GODINU DANA: Patriote Bosne i Hercegovine iz vise od 30 nevladinih organizacija namjeravaju za sljedece parlamentarne izbore 2014. alarmirati glasace iz entiteta RS a koji vise ne zive u tom entitetu, koji su ili u dijaspori ili u Federaciji da na sljedecim izborima svi glasaju u opcinama svog rodjenja u RS, da se tamo prijave i glasaju.. Sve patriotske stranke BiH ce izaci sa zajednickim kandidatima kao sto su nedavno izasle sa zajednickim kandidatom na opcinskim izborima u Srebrenici gdje su pobijedili. Patriotskim snagama treba 5 poslanika iz RS koji ce biti na strani drzave BiH i koji ce glasati za zakone u korist jacanja Bosne i Hercegovine. To se moze postici kao sto je postignuto u Srebrenici. Tako ce parlament BiH usvojiti zakone npr o zabrani negiranja genocida, jacanju drzavnih institucija a zasto ne i zakon o ukidanju entiteta. DOSLO JE VRIJEME..
@@aaa ..ja \"grada\"...
Prave li se i kod njh cevapi od macjeg mesa ko kod nas na Bascarsiji?
Srpska selendra Niš i Grad Sarajevo ali baš nikako nisu niti mogu biti isto. A \'nacionalizam\' - prvo, nauči definiciju pojma a drugo, kad vidiš da su Jevreji zavoljeli Hitlera onda dođi i traži od nas žrtava srpskog komunizma, nacizma i fašizma da ne reagiramo bolom u k.urcu na vijest o pogibiji nekog servskog idiota, idiote.
Stari su Rimljani bili u pravu kad su govorili da je sve istočno od Drine i sjeverno od Alpa \'Barbaristan\'
Da su otisli u McDonald\'s to im se ne bi desilo..
kad si gladan, nisi svoj.
Ćevapi su štetni znači.