Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
On je samo pokazao kakav je bio prema zemlji koju je predvodio.Narod je to video, i nepada im napamet verpvatno vise da ga glasaju ni za sta i nizakoju funkciju.
Ma Tadic je smao unistavao onu zemlju, nije zastupao njene interese.Mislim da narod nece vise njega birati da budepredsjednik.
Kada je trebalo da zastupa interese Srbijanaca on nije.A sda se nasao da namerno svim Srpskim neprijateljima pruza podrsku.Ja mislim da on nikad vise nece krociti da valad politikom u Srbiji barem.
Ma Tadic je covek posebna prica.Nem,a sta o njemu da se raspravlja.On nije voleo tui zmelju njemu je bilo stalo samo do vlasti i vladavine.
Naravno da nije trebalo.Tadic je izdajica nasega naroda. Bilo ne vratilo nam se nikada vise.
Bosnjaci da su imali obraza posle toliko zlocina od strane Smrdije i posle Genocida nebi ni diplomaske odnose uspostavili sa Beogradom a oni ne samo da lete u Beograd da him lizu pakuse,vec i vode pro Srbijansku politiku,posle ove izjave Nikolica trebaju da razmisle o svojim greskama....
Zasto je pitanje ,dali sastanak sa Jahjagom ? Ako se sa nekim razgovara ,neznaci da je u pitanju priznanje!hvfdl
Kreacija Tadiceve politike ,ne mora biti njegova ,ali nosi njegov potpis !
Tadic nema odobrenje ni DS/a za takav potez! Ali to ce mu biti veliki minus! A da ima obraz onda bi ......... !
Nije mi se nikada sviđalo kako je Tadić vodio Srbiju. Ovo rukovanje sa Tačijem me ne iznenađuje. To je njegovo pravo lice.
Tadić nikada nije ni zasupao interese Srbije. Sada je pokazao pravo lice.
Nije on trebao da ide u Dubrovnik! Kad je vec tamo ,znamo zasto se rukovao!
Sa ratnim zločincem niko ne treba da se rukuje.
sto ste se razvodnili.. niko trenutno normalno ni sa kim ne pregovara...jasno ili ne?? nego ima jedna jedina prava linija i istina...haha, sad ste napeli usi... a to je ljubav..voli sebe, voli svog neprijatelja , voli znane i neznane, voli zivot i ovaj jadni svijet, inace , nemaaa smislaaaa zivjetiiii...
У цивилизованом и демократском свијету је правило да се са терористима и оптуженима за ратне злочине НЕ преговара, што можемо видјети на примеру како Американци то спроводе. Тако и србијански Председник Николић не треба давати легитимитет Хашиму Тачију.