Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nece vise se brukaju kada ih je kao 4. vojnu silu osramotio goloruki narod...
Sta lupas koja 4-ta vojna sila zasto sebi kitis perje???? prolistaj pa napisi kako jeste ne palite se kao mladi majmuni!!!!
DA JE REKO: MOJE MI KOZICE.. JA BI POVJEROVO
PRIKAŽI ODGOVORE (28)
....... dok je bio grobar bio je za ratove diljem regije, a sad se ne bavi tim biznisom pa je za mir..........
nevjerovatno ali slazem se, ponekad i ti koju pametnu napises ne cesto ali ok progres je bitan
susjed, nisi na moru........
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
"Mirno spavajte, rata neće biti . . ." Jednom smo nasjeli na ovo, više nećemo.
Možda bi Srbija još malo ratuckala, ali nedaju im, prokuženi su..., a i hoče u EU pa sad igraju na finjaka...
Pogledajte još jednu intervenciju studenata u Crnoj Gori na Anti-NATO skupu: https://www.youtube.com/watch?v=rEDDOoOR69U
Ovi Srbi ne mogu izgovoriti jednu rečenicu a da ne slažu. Čuj oni budu uvučeni u sukobe, a koliko su ih izazvali, i zločina počinila, dočepali se tudjih teritorija itd. To neće nikada spomenuti.
Ne će biti nikakvog rata. Prvo, ovo je 21. stoljeće, međunarodna zajednica je puno uložila u mir da bi ga tako brzo razbili. Drugo, mediji ne mogu više potpuno oblikovati mišljenje naroda kako je to bilo 1990-ih. Tada su sve tiskovine prolazile kroz cenzuru, a postojala su samo dva nacionalna televizijska programa. Nije ponuđena druga strana, tako se moglo lagati Srbe kako ih napadaju ustaški koljači i sl. Sada se više ne može lagati, kriti ni manipulirati. Imaš Google, imaš Wikipediju, imaš YouTube, imaš Facebook, imaš sve moguće portale i svaku vijest na svijetu možeš pročitati pisanu iz svih kutova. Treće i najvažnije, u prošlom je ratu došlo do podjele zemlje na vjerskoj osnovi. Nema više mješovitih sredina, točno se zna moje-tvoje. Republika Srpska već je praktično neovisna država i to je razvidno svakome tko je ikad kročio na njeno ozemlje. BiH postoji samo na papiru. Ne će RS raspisivati referendum ili ratovati kako bi dobili ono što već sad praktično imaju.
Eh, kad obrijani vojvoda kaze da nece biti onda ,,zasigurno" nece biti vise. Vjerujem ti...:D:D sad mogu mirno spavati.
Ako Bog da...Balkan više nikad neće ratovati,pogotovo međusobno...
Hahahahaha... Ovih srpskih (rabadžija, andrićgrad) vojnih "stručnjaka" broje mrtve, razbacuju se znanjem, a pojma nemaju. Kao prvo u ratu nije strateški cilj ubiti što više protivničkih vojnika, nego je to samo način na koji se ostvaruje cilj. Cilj Albanaca je bila neovisnosti i oni su je ostvarili, platili su cijenu koju je trebalo, ali su cilj ostvarili. Srbi su također platili određenu cijenu, ali cilj tj. zadržavanje Kosova, nisu ostvarili. Nadalje omjer žrtava kako ga Andrićgrad predstavlja, je nadasve smiješan, jer svatko tko je iole upućen u vojne discipline zna da, ovisno o vojnoj snazi, uvjetima na terenu, vremenu itd uvijek za napad treba više vojnika nego za obranu. U najidealnijim uvjetima odnos je 1:3, tj. kada su snage izjednačene (oružjem,opremom itd), vrijeme idelano itd, onda da bi tvoj napad uspio trebaš najmanje tri svoja čovjeka imati na jedog protivničkog, naprosto stoga jer se napadajući više gine, nego kada se brani. Vi ste nikakvi ratnici, a takvi ste i stratezi
Recite i Dodiku da se Smiri inace ce po Ckapi da dobije
To što Nikolić kaže bi stvarno trebalo nešto značiti jer je on je poznat kako čovjek od riječi poštenja, časti, principa i svih tih lipih stvari. Da li mi netko vjeruje?
Misli na fizicke ratove, sto se tice ekonomskih i sajber ratova, itekako ce ratovati... :)
Misli na fizicke ratove, sto se tice ekonomskih i sajber ratova, itekako ce ratovati... :)
Mi smo samo u Evropi kad je EUROSONG...
Tomahawk , F-16 i UÇK cooperated for a common purpose or benefit, gof*ck urself, vojvodo
Neće ratovati pod tim imenom...istorija se ponavlja...prva prilika za prevrat,eto rata...nema prevrata bez rata,nema rata bez mrtvih glava...