Komentari (204)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
eto onda sandžokanima poruka da im je odobreno od srpske vlade da naprave referendum u sandžaku i izjasne se i izbore za svoju samostalnost... srpska vlada je ocigledno sirokogruda i supermodernih shvatanja i podrzace ih u tome
U Raškoj živi blizu 300 000 ljudi, od toga 190 000 Srba, 100 000 Muslimani i ostalih.
@NinoBelovSRB a ko prica o raskoj i o muslimanima ?
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Ovaj je ucestvovo u agresiji na bih, dobijo je cin vojvode na ravnoj romaniji, sad kao on nevin on nema nista stim. PROTIV OVOGNZLOCINCANSUDNTREBA PODICI TUZBU KAO I VUCICA ZA UCESCE U RATU U SUSJEDNOJ ZEMLJI IAKO NISU BILI VOJNI OBVEZNICI.
Meni stvarno nije jasno , da li je iko mogao pomisliti da cemo dozvoliti da nam Alijin sin odredjuje sta cemo i kad mi u Srpskoj praznovati . I da, jos nesto , pa odoh sa ovog radikal- islamistickog portala .Iskren da budem , gadi mi se. Nemojte se puno ufuravat ,prjetiti i slicno ... I vi ste nama prekurcili .
Kad ste se vec otcepljivali niste trebali da dirate mesta gde su Srbi vecina. Uglavnom ono sto ste trazili to ste i dobili, lepo je sve to Karadzic rekao, Alija je poveo Muslimane u rat i delimican nestanak na nekim delovima BiH upravo zbog tog referenduma. Sada mi imamo nas referendum koji nema veze sa otcepljenjem nego sa pravom slobode govora i razuma.
.....toma diploma i pickousti snajperist zapetljali su se u svoje spletkei podstrekivanje četnika u manjem entitetu, a sada kada su im naredili da spuste dodu na zemlju glume mirotvorce.....
Naslov spinaški. Izjava skroz umjerena i korektna, za iznenadit se da dolazi od Nikolića.
A inace hocete a:)..?
Velike sile i hoce da nas u *ovna uvale. Nisu ove budale ni postavljene nego da glupost prosipaju
Ne konta Dodik kako lijepo priprema svijuh sa argumentima za referendum gradana BiH o ukidanju aneksa ustava Dejton i povrat na ustav medunarodno priznate Republike Bosne i Hercegovine sto bi bio prvi korak ka pomirenju regiona jer bi se zasnovalo na pravdi a ne na nagradivanju genocida i svega sto su agresori pocinili nad RBiH ilegalno. Time bi se okrenuo novi list i to bi bio prvo poslje ratni potez u BiH. Svacija prava bi bila garantovana ustavom ali bi se demokratski glasalo.
@Alberht Shindler Bukvano prevodenje rijeci entity je maloumno jer ta ista rijec u politickom smislu ima svoje klasifikacije da ne govorim o kontekstu u kojem je osnovan i priznat. Aneks ustava medunarodno priznate drzave koja sama po sebi ima u istom ugovoru uslove tog ugovora koje sprijecavaju ikakvo osamostaljenje, odvajanje ili samoupravljanje ikakvog entiteta... Nemoj povrsno stvari argumentovati i citirati bukvalne prevode vec idi u dubinu i sustinu kao i kontekst predmeta
Inshalla! Vojvodina Autonomist Movement :) :)
Ne seri sve sto onaj krmak radi su vase instrukcije inece on ne bi znao prodavnicu vodit a kamo li entitet.
Ne smije puno da sere zbog svojih pirača ali pokušava da kaže da referendum nije dobra ideja.
jel ko objasni srbima da yuge nema i da BG više nije glavni grad,ta paščad i dalje bi da kroji sudbinu i hrvatima i bosni,puj cigani
kako ne volim ove cetalje.. jojj
Pa nevole ni hrvati i srbi islamiste pa opet duramo nekako zato suti ne seri!!!!!
nemerem hin nija smislit
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
MZ iEU TAKODE TREBA TUZITI JER SU OVU DVOJICU DOBROVOLJACA U AGRESIJI NA BIH UZELI ZA SARADNIKE I SA NJIMA VEC DUZE VREMA nA DONOSE ODLUKE KOJE SE, ODNOSE I NA BIH. SRBIJA NEMOZE SA OVOM DVOICOM DOBROVOLJACA BITI GARANT DEJTONSKOM MIROVNOM SPORAZUMU.
Sud treba da zatrazi od nadleznih organa i sipe da se njegovo i vucicevo ucesce u ratu ispita i da se podnese zahtjev srbiji da im se sudi u bih jer su u toku agresije na susjednu drzavu dolazili kao dobrovoljci.
Sad se odjednom ne mijesate. Zanimljivo.