Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sine Tomo,grobarce moje slatko,ni ja nikad priznati necu koju sam budalinu i vampira rodila!
NISI SVESTAN KOLIKO GRESIS!
Ne moraš, ko te j*#e.. Republika e Kosovës
e Nikolicu da imas ikakvu diplomu pa da si ikada procitao bilo kakvu \"objektivnu\" povijest Balkana (ne onu srpskih nacionalistickih historicara) znao bi da ima i te kakvih razlika izmedju Crnogoraca, Srba, Hercegovaca i Bosanaca. Znao bi da su Srbi doseljenici na Balkanu i da su se razmnozlil prekrstenjem Vlaha ii Karavlaha i svih naroda pravoslavne vjeroispovijesti. Srpska Pravoslavna Crkva je sebi dala za pravo da proglasi sve pravoslavce Srbima i tako poboljsala svoju poziciju na Balkanu. Dokle cete vise prekrojavati istoriju stoko nepismena. Jedino sto je interesantno gledati je ponovljena neutemeljenost vasih izjava i njihova kratkotrajnost (dok se neka druga budala ne nadje pa nastavi u istom stilu).
Misli Sandzak ili Vojvodinu grobar, Kosovo republjik je vec priznato ima par godina.
Ovaj misli da se danas moze zivjeti zatvorenih granica.
U danu dobio Crnogorce i Albance za neprijatelje. Ja političara i mudroluka hahaahahaha
Kosovo je Srbija vec priznala.. fusnota?
tako nisu htjeli pregovarati ni o novom konfederativnom ustrojstvu jugoslavije, ni po cijenu njenog raspada - i na kraju pojeo vuk magarca
Kaki mi se i to puno !