Komentari (181)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zamuslite situaciju da zidovima svabe negirajz ganjanje zlocinaca i da su im pokusali zabraniti da ih isti tuze za genocid!?Svabo prizno, sud presudio , svabo pokazao da moze odbaciti svoje zlocince a ovi nasi djukani bi sve poizvrtali, pogan!!!
@RemoveKebab Mamu ti hebem Turski kmetu platit ćete za sve zlo koje ste počinili a ova vaša grupna euforija potvrđuje da ste i danas za one koji su 1992 počeli agresiju i rušenje BiH.
laser i remove....de se saberite, procitajte sve presude haga pa pricajte, supljom nista ne postizete.Vama ne pase sto sudovi govore a za to nisu krivi drugi krivi su vase vodje sad kusajte corbu koju su vam zakuhali!
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
100 muslimana za 1 srbina,gostovanja na polozajima iznad sarajeva e moj vucicu i ti si zreo za tuzbe abd da pojedete sve sto ste izasrali u devedesetim,zasluzili ste
Sta je vojvode?kad ste dolazili u BIH da ubijate ne naoruzane civile i kad ste plackali Bosnjacku imovin bilo vam je Ok.Znaci vi iz srbije u BIH dobijate cin vojvode a da se srbija nije mjesala ma fuy..
Neka vam sad naumpadne 1991 - 1992 kad ste trcali na ratista po Hrvatskoj i BiH zajedno sa malim Slobom u tegla krastavica izdanju i sijali smrt i mrznju kud ste prolazili mamu vam dzikansku.Tad ste mislili ko sadasnji vas dupelizac Dudko da vam nemoze niko nista i da ste jaci od sudbine
@ArgonautSorabD Pa i tuzimo srbiju. Ako te ne interesuje bakirova tuzba sto onda kmecis?
@ArgonautSorabD Kad te ne interesuje, sto toliko kmecis? Ako je doslo do razlaza, zovi da ti pomognem da se spakujes, platicu ti ja i kartu u jednom pravcu tamo gdje ides.
Šta ti je kulturan čovjek. A ne kao ovi naši (bosanski srbi) svaki odskače tri metara od zemlje isto kao da je njih neko tužio.
Da nema youtuba pa da narod zna neko bi mu dao i krvi kako je iskren reklo bi se ...
Trazi zaostale alimentacije od Turske i isplati odstetu Vucicu..
sad su obojca ko popishani a nasalacali su Krmka Laktaškog da djeli bosnu. pa sadčete tek da vidite smradovi šešeljevski
Jadno je da se opet dira u stare rane, ali naj jadnije je da ova tuzba ide na ruku Vucicu, Izetbegovicu i Dodiku kao predizborna kampanja.
Dobrovoljci iz Beograda,Užica,Šida,Novog Sada, Niša kao i Pljevalja,PodgoriceBara koji su bili evidentirani na platnom spisku Srbije i Crne gore a 1995 13.07.1992 god. sa 50 kamiona srbijanske vojske koji su u pravilnim vojnim formacijama sa psima pristupila "čišćenju" šuma u okolini Srebrenice prema slobodnim teritorijama Okoline Tuzle a snimljenim i dokumentivanim video materijalom .
@nestanakBiH Dokumentovani su, zajedno sa placenicima iz grcke, rusije, ukrajine...
@nestanakgenocidne Vidjećeš na RTS jako brzo Turski kmetu potomak Omer Bega i babe Stane u noćima Turskog meraka 500 godina
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Vučić i Nikolić jesu preduzeli sve mjere u vezi revizije tužbe, ali na način da su ovdašnju petu kolonu to jest i poziciju i opziciju RS-a, najurili da vrište i ucijenjuju i osujete stvar tužbe i pređu svaku mjeru srozavanja, pred svijetskom javnosti, koji prate tok događaja. Time su sebe ova dvojica, doveli u neugodnu situaciju, da smanjuju ton i mijenjaju pravac.
Nisu oni nista
Ko bi rekoo čuda da se dese da Bakir reviziju podneseee da ne mogu tebi doćć da ne mogu u RS uć
'Za jednog ubijenog srbina ubicemo sto muslimana' ...
-- pred ozbiljnim smo izazovima KAko nismo moj Vučko ! U japanu se i djeca igraju sa pravim supervrzim vozovima bez točkova a mi nismo u stanju ni skupo plaćeni TAlgo UKLJUČITI. Otišli svi kadrovi u politiku ! https://www.youtube.com/watch?v=LRPg5k6zGQU MA SMIJAĆE NE SAM REUFE VLASTITA DJECA !
P.S. Onaj srpski voz - manastir za Kosovo nije ništa manji fijasko ! Nije tvoj doduše, al jest Srpski !