Komentari (163)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zokija za predsednika
Čovjek je kralj. Govori ono što misli.
Sta Li je sad koristio gospodin Milanovic nekad boli g Vucica nekad mrzi nekad za nekad protiv Sto Li Mu se sad uvlaci U dupe hahahaha
Nisu valjda Srbi shvatili Milanovičev igrikaz ozbiljno?...
Ako je poslao Hrvatsku vojsku na Kosovo pa onda izjavi o otimanju od Srbije to može značiti samo provokaciju i okupaciju Srbijanske teritorije od strane Hrvatske. Negdje je pogriješio ili svjesno proizvodi konflikte . Veoma loš državnik. To je opasna dječija igra.
Ovog Milovanovica, treba shvatati sa dozom sumnjicavosti. On nikad nije bio prijatelj Srbije
Pa i Hrvatska je zapadnom NATO agresijom oteta od Velike Srbije. :) Jel tako Zoki?
Kad je to velika srbija postojala?
Stara poslovica kaze; hrvati su najgori od svih Srba
Kakva blamaža za Hrvatsku. Čovjek nije svjestan da ne lupeta u svoje ime nego u ime predsjednika države članice EU i NATO. Nenavodeći projektil, kineski vatromet.
Klix svojim ponašanjem i brisanjem pojedinih reaknih komentara potvrđuje da i on nestane kao i TV N1
Ko Zoranu ote dostojanstvo ko ga tako upropasti da je pogubio pmcenje . Susreo se sa Dodikom i postade veci od njega , sta ce da bude poslije susreta sa Vucicem itd. Blago Srbima kada imaju ovako velikog lobistu .
Na Kosovu počelo a dotični je tad bio SKOJevac pa vuče ga nostalgija
pod hitno oformiti opet sao krajinu kad je prešednik vako mudar.
hebp luz zbunjenog u uho
Milanović nije ruski čovjek. On je dalabu. Intervencija na Kosovu je pravno pokrivena rezolucijom Vijeća bezbijednosti i Statutom UN-a. To svako zna ko hoće da zna, i za istu rezoluciju su glasali i Rusi.
Još ćemo se mi načuditi koliko ovde ima ruskih igrača. Možda čak ni Dodik nije tako istaknut kakvih ima, pa i tamo gdje se ne bi nadali. Npr., ko je najbolji prijatelj Ramzana Kadirova na ovim prostorima ? Dodik daje orden Putinu, a Ramzan ? Prisjetite se kome. A ko se ono druži sa Ministrom iz Irana? Jedna od zadnjih tvrdnji , Bošnjaci će opstati dok je Putin na vlasti !
joj kad vidim ovu tuznu facu Vucica