Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
All Vas voza ko majmune ovaj ČET.NIK Dragan... Jeb0 vas on... Fino prst po prst sjeći dok ne kaže istinu. Pa mu i ćunu osjeć ako nastavi da laže.. Po kratkom postupku.. VAKO: http://www.youtube.com/watch ?v=F_7b3kzWzg8
Ovo samo moze na Balkanu i nigdje vise Uhvacen (navodni) Ubojica Priznao Krivici Naveo lokaciju i sjedi u hladu dok ovi isusuju Mora Jezera,Rijeke,Korita sve u nadi da ce da nadju tijelo a izvjestavanje je svaki 30 sec. Jel ovo Neki Spot ili Promovisanje nekog Serijala ili se ozbiljno radi na obradi Kriminalistickog i Rasvetljavanju Slucaja.