Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ehh ta mladost ludost.
...hrvati imaju dobru, uvježbanu gss i solidnu opremu...
imaju i bosanci, ali niko da padne :))
imamo i mi decke koji vole planinu, ali eto drzava ih bas nije opremila
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Iso gledat mladu picetinu koje srdele
80 g. ??? Ovo tijelo sa fotografije nije tijelo osamdesetogodišnjaka. Vjerujem da je mlađi. I ko zna zašto se on penjao na stijene? :))) Fol da očisti srdele? :))) I to vino čuda čini!
Pa 'dje se ver'o gore koji kurac,auch, ti mladih.Treb'o je pročitati prije avanture priručnik za mlađe 😒
Vijest na 24sata su u najmanju ruku maliciozne. Pocinje: "Kako mu je ovo poslo za rukom?" ..."Nespretni bosanac..." Dosta je bosanaca ove dobi sada na primorju jer su se mladi vratili kucama zbog obaveza. Cudo su mogli napisati da je "kupio" srdele a da mu nije ispala pasteta ili paradajz kojeg je donio iz Bosne (bez obzira sto je iste mozda kupio i u sarajevskom "nasem" dragom KONZUMU. Eto nama mladjima se nikad nije okliznulo uz more. Sretno deduka!
ko ba star !? u cvijetu mladosti :)
deda stari mačak, ima taj 9 zivota
gladan.ba
A dragi Đedo i ti svugdje nos turas :D. Ziv i zdrav bio bar jos dvajs godina.
pa kako jadan ne bio :)
Sarajlije - čine nemoguće mogućim. Pitajte Slovenke...
da nam ovo nije legenda @muha sa foruma
Ovo se dešava samo kad želiš da dokucis nešto pa zaglavis... A) noz sa kojim je trebao čistiti srdele pa mu ispao B) 20 kuna C) 5 km D) 2 € E) ili nešto što je ugledao pa pokušao dokučiti Hvala i prijatno veće.
Nas narod nikako da shvati da kad covjek nije dobro najmanje su mu potrebne posjete. Lijepo je kad ljudi nazovu telefonom i raspitaju se, i dovoljno je, bar meni. Prijatelj ti je bas neki ,,saljivdzija" a nisi ni ti bolji :)))) pu, pu zezati se sa smrti, grozni ste hehe eto i meni sanse da vratim kompliment hahah .
Morao sam ovo reci. Pa ko upadne ovako majke ti. Nema logike a nama mozes reci/prodat sta hoćeš. Mislim mozda nije ok covjekova patnja za moj ovakav kom ali nema moja frustracija sa njim nista ovo je vise kad se nakupi moja okice na zeleno. Ma te šale su kad si sa nekim praaavo dobar. A mi jesmo tako da je ok. Nemozes s svakim naravno. Fala bogu imam pravih prijatelja dosta njih provjereno i sretan sam. Ali o tome sam ti vec zborio :)) Ponoć je prošla haman kod vas. A ti si bas nocna ptica. Tad si najvise na netu i komentarises. Bar ovo sto ja primjetim. Nemogu reci zasigurno. Dobro okice. Do kuckanja nek si nas premjestila vala..tnx vrijeme je bilo. Laku noć. ...Mada je tebi rano ovo. Ustanes li ti ikada naspavana odmorna ili weekend om . nadoknadis :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (35)
BALIJA UVIJEK POSEBAN, HA YA DEDUKU ŽELIM BRZ OPORAVAK
Ovo se moze desiti samo nama Bosancima :)
zaista čudno; sreća pa je ostao čitav i da ga nije kakva zmija ujela.