Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
srbe na vrbe!!!!!!!!!!
@stojan nema ceze katolonija ,baskija ,palestina osetija .palestina .itd vazno da ZIVI REPUBLIKA KOSOVA .I NEMOJ ZABORAVIT 2013 VELIKA ALBANIJA CE BIT KAO IZRAEL U BALKANU UZ POMOC SAD
Sto su se ovi srbi raspisali ncncnc. Ah, bre, da vas ne znam pomislio bih da ste najbolji narod na balkanu. Tako lijepo mozete pricati, a tako zlobna djela mozete raditi. Ah, ne!!! Niko nece zaboraviti zrtve koje su poklane vasim rukama. Ama niko!!! A vratice vam se to, kad-tad! Već je počelo! Mislili ste da će se zaboraviti nešto što se zaboraviti ne može!
nasao se francuz da nesto prica, a usli mu u supu...sad na redu glavno jelo...bezi bre francuz, imas svog jada dosta...svaka bena pametuje...
u uzem zavicaju...u sirem...bogami...zestoko...a samo ja i moj narod vikati, vikati...protestirati, paliti zastave, ugrozeni, joooojjjjj...paliti malo auta...bleeeee...
stvarno...niste se oglasili 24 sata, bre, da niste bolesni??? cak puna 24 sata niste protestirali protivu islamofobije i ugrozenosti, ajooojjjjj!!! a niko se bre nije ni spalio ni razneo...sta ce to biti???
bosnjo, siptarskog porekla, proderi se malo jace, slabo te cujemo, mozda da ti posaljemo koju serpu da tuces u nju, ajoooojjjjj....mislim, ganici jugosloven i ta sra.nja...srbi muslimanske vere sandzaka...a bre...umrecu od smeha...srbi crnogorske granice a muslimanske vere, pardom, montenegrijanske granice...ajoooojjjj....a cigana brateeeee!!! a sef drzave zukorlic crni repati hodza...ajooojjjj jes ruuuzaaannnn...jaoooo...al ste nenormalniiii!!!
bedo...jadni...nikakvi...ama bedni...gde cete vi...tako bedni...drzavu...ahahahahahahahahaaaaahahaa!!! ama ne znate vi to!!!
provjeri bre jel te usa dobro cuva...dok ti hladni vetar duva...a bre, siptari i drzava, umrecu od smeha...a i bosnje...ama, koja je to budala zamislila...
...odvalice ti srbi, naravno...100-ko!!! samo se malo strpi...jooojjjjj...
AJDE BRE VLASINE MRS U TOROVE STOKO KO VAS JE STA PITO\'?NEZAVISNO KOSOVO OSTADE NEZAVISNO A VI SMRDE CRKNITE OD MUKE BRE !!!!
sve u svemu, mozete pojesti g. o. v. n.o. Niko vas ne zarezuje, to vam je najveca muka. moze tadic da prica sa sotonom, ali...narod nece. nikada. mislim da narod ni p.o.s.r.a.n.e noge nece vise da otare od vas.
otimacinom, demografijom i nasiljem. zapad se namiruje i podkusurava srpskom zemljom sa muslimanima, bijedno!!! strasno!!! stvarno, sto vas ne nagarise u tursku onomad do zadnjeg i najmanjeg!!! koje ste vi zlo!!! strasnoi zlo. vi cete izazvati treci svjetski rat. jer ste poceli da se silom sirite po tudjim teritorijama, i to vrlo agresivno!!!
kolko ste bijedni, navijate za turke, vase najgore porobljivace, turke zulumcare, sabljase, osvajace, nekog ko vas je hebao uzduz i poprijeko kroz istoriju, unistili vam svaki trag, ne znate ni ko ste ni sta ste jer su sve unistili, sravnili sa zemljom vasu istoriju i kulturu, zarobili vas u tudjina, i vi se nazivate turcima, a sloveni, a koji bijednici, tito dragi!!! vi to samo iz ciste mrznje, pakosti, zlobe. vi nikad nemate mira, morate stalno s.ranje praviti, a necete da radite, samo nevolje pravite po cijelom svijetu, teski neradnici i dzabalebarosi koji bi sa tudje grbace hljeba!!!
vi imate jako tesko breme zla kroz istoriju na plecima, jako ste bijedni. obraza nikad niste imali. fuj!!!