Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Beograd ima 1.7 miliona ljudi, dvije plovne rijeke sa pristanistem, najprometniji i najveci aerodrom sa prostora bivse Jugoslavije, najsire bulevare, autoputem se do njega dolazi sa tri strane svijeta, ravnicarski je grad pa se i siri, za 5 godina ce imati i prvi metro u regionu itd. Sarajevo nema ni autoput kojim bi se povezao bar sa ostalim gradovima u BiH a kamoli sa evropskim gradovima, tako da tu nema ni m od metropole. Kozjim stazama se do njega stize.
Cuj iskompleksiran a realno kaze. Mislim, volim Sarajevo i zivim u njemu od rodjenja ali brate sto je puno, puno je. Da su sve pare sto su pokrali otisle na renoviranje i popravke, licio bi na nesto ovaj grad. Mi nismo m od metropole, sto je zalosno.
Koji si ti idiot iskomplesirani
Nema više otkuda da se otima putem GENEX-a i sličnih kompanija....Sve što su bh. ing. i radnici izgradili u arapskim zemljama, sve se ugovaralo putem tog GENEX-a. Tačno, \'\'zaigrala mečka\'\',...
eto četo krenulo je.....zaigrala mečka ispred tvoje kuće.nisi u stanju kontrolisati stanicu u beogradu a kamoli uplitat prste u RS i kosovo.
Kad vidis na slici Begroad tek onda shvatis da je Sarajevo jedna obicna porvincijska kasaba. (Ma Beograd je drzava, milinoski grad) Bog s nama , mi ni nakon 17 godina fasade od rata nismo renovirali. Koje je Sarajevo selo.