Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj poceli su rano piti i zabavljati se na ekskurziji??!!! Pa nevoze oni glisirere pa ni auta! U najmanjun ruku bezobrazan clanak , jos gore prepisan s hrvatskog portala bezobrazan clanak. Lik kojibih je isjekao ili je totalni amater ili je on taj koji je koji pelinkovac zdrmo a nije smijo. Mada je najsigurnije bila pohlepa za kunama pa da ih brze bolje vrati na bananau ,ima jos 300 austrijanaca "pjanih, divljih, sram ih bilo trose pare i provode se)
@doboY , pise se odvojeno i pushi kurac
Mami svojoj pa se njoj pravi pametan i kulturan balavac..a sad odjebi
Hrvatski rastoder-ma taj če tamo u zatvor.
GLupi lokalni domoroci,valjda ce zavrsiti u zatvoru.
Jbg, kad prave uske autoputeve.
Napadaju turiste ko i Tunisu,ali nisu teroristi kad nisu muslimani..
Cugali,ko ih yebe pjane.
"Prema pričanju domaćeg stanovništva mladi Austrijanci su započeli sa zabavom i alkoholom već polovicom jutra. Ludovali su po uvali sa bananom i jurili gumenjacima sve do nesreće." Da nisu bili pjani ko letve,mozda bi se na vrijeme skolonili.