Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rahmet im duši! To je jako fina porodica iz Lukavca.Tačno je da mi svi iz TK volimo ići na odmor na Makarsku rivijeru, i da do nje treba dugo voziti sigurno 8 sati lagane vožnje.Ali šta se zapravo desilo, da li je umor ili pospanost vozača, to je jako teško reći. Tu treba provesti temeljitu istragu i sva potrebna vještačenja.Meni je jako čudno od novinara da se izjašnjavaju tako brzo o uzroku nezgode, a niko ne navodi ni približnu lokaciju odakle je porodica iz BIH, kao da nisu imali dokumente kod sebe.
O ovom nesretnom djetetu zajednica treba da se brine, a onog pjanu Sabriju i onakve kao on, pokušat liječit, ako liječenje ne uspijeva izolirat i zaboravit ..... ! ! !
Djevojcica na aparatima.
Je b e m ti m amu kretensku..
st.angor MAMA TI NA VIBRATORIMA MORONU
San za vozaća u ranim jutarnjim satima je najveće zlo. Uvijek treba stati doći sebi malo. Iskreno saučešće porodici i rodbini nastradalim!
Dusica draga, zelim joj puno snage i da ovo uspije nekako da podnese. Ne daj boze nikome. Tuga :’(
Slazem se treba da se zna. Ali opet sto god da je to nece nista promjeniti, valja joj kroz zivot sama, vjerovatno ima nekoga ali nije to to. Boze pa oboje, samo sjesti i plakati na ovako nesto. :-(
Rolfo nema mjesta gdje se zaspat nemože,pravo,krivo,uzbrdo,nizbrdo,sve može,to je dokazano, užasna tragedija, VOZAČ MORA ZAUSTAVITI VOZILO PRI NAJMANJIM ZNACIMA DRIJEMEŽA,muzika,voda,folovi golovi,nema od toga ništa
Otisli su roditelji na bolji i pravedniji svijet
sudbina takva......Allah ce paziti na djevojćicu....rahmet im duši
Hoce K U R A C moj paziti, ko sto je pazio na svu onu sirocad poslije rata. Ako je ramazan, ne moras Allaha mijesati u sve zivo.
Što nije Allah pazio na nju da se ovo ne desi...? E baš je pripazio osta sama.. Bolje da je Allah ne pazi više...
Tugo moja....
Jadno dijete, bez roditelja u ovom okrutnom svijetu!