Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
imamo i mi ministra nargilaša i ministricu od 23 godine, a oboje bez dana radnog staža.
U BiH je to sasvim normalno. Od kvalifikacija trebas imati rodni list da si rodjen i broj telefona bitne osobe na poziciji,najbolje sefa stranke ili predsjednika.
hajd šta fali, dijete ima apartmane, neće ostati gladan ....
Ko god je u prilici nek ide. Ja sam do nedavno dole u Bosni zivio sa 800 KM. Ma preporodio se, kad sam otisao. Nisam mogao priustiti da sa zenom organizujem izlet, vecera i sl, a ne npr. na more da odem 7 dana. Joj kako ljudi vani zive, ma mi smo bijeda nad bijedama koja prezivljava. Ovdje sam uspio vise za godinu, nego dole za 7 godina rada gdje su nam travnicke diplome i stranacki uhljupi sefovi.
Ovaj je baš rođen za to mjesto. Iz face mu zrači inteligencija a i ruke drži profesionalno na leđima. Da ne bi pomislili da je neki nesposobni rukovodilac, inteligentno drži papire u rukama.
SDA pogan na haparatima
Pa i kod nas Muzur imao iskustvo prodavao avon kozmetiku telefonom pa ode hladno za predsjednika turisticke zajednice Sarajeva
Ma danas djeca upisivaju srednju samo neka se računa da idu pa tako ni ne gledaju šta upisuju haj samo nek se završi.
Tako je to u banani drzavi punoj kriminala i korupcije. To su europejci
jos malo ce se dnk analizom dobijati posao
Šta ima veze, čisto sumnjam da će se buduće mušterije i klijenti žaliti na njegov rad. Neće im biti ni do njih samih i njihovih problema.
Zaboli me za makarsku mi takvih primjera milijardu. U. BiHu jednom satu
haj sta ima veze nema momak sta pogrijesit i ako pogrijesi nece se oni ljutit
To vam je tako, svi zele dzabaluka para i da nista ne rade. Do tog cilja ce uciniti sve. Drustvo bez poduzetnickog duha je osudjeno na propast. Drustvo u kojem samo porezi rastu, a koje nema tendendcije za podsticanje privatnog poduzetnistva, je takodjer osudjeno na propast. To je drustvo koje zivi na kreditima i laznim obecanjima masi koja ocekuje da zaradi, a da nista ne radi!
Hercegovacka fela garant
"Nakon nje ni ne možete na fakultet ni maturu polagati" Nakon ove rečenice nije bilo smisleno čitati nastavak teksta.