Komentari (137)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TESKO SE NORMALNOM COVJEKU MEĐU KRVOLOCNIM ĐIKANIMA
Postide se malo smece Genocidno
BulevarBGD011BGD Karadžić je napravio zlo i genocid! naparavio je jednu veliku 0 za sebe i svoje pristalice! vi ste bolesni!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nenade,spašavao si građane BiH u periodu 92-95 po Novom Sadu.Fala ti za to. Neboj se ovih genocidaša,oni su strašljivi ko zećevi.Uvijek si bio ljudina.
ma to su miševi,samo preko društvenih mreža i mogu prijetiti
stoka nije ni svjesna svoje ne svijesti, odnosno zla. Cuj Karadzic nije zlocinac ali ti ces biti zaklan! pametnom dosta, sve ti kaze u jednoj izjavi o kakvoj vrsti ljudu se radi.Boze sacuvaj nema ljudskosti stotinke,stoka ostaje stoka!!!
njima zaklati nekoga kao reci dobar dan nije to zlocin, tacno za psihijatrije, kolektivneo onako svi
Covjek realna, gleda u svoju bastu i ima muda, ima njih jos dosta sto isto misle, ali sute, a uneku ruku ih i razumijejem jer zive sa zivotinjama.
cuj separatizam :) otisli im jarani crnogorci kosovo vise nije srce srbija pa jbga otice i vojvodjani. nece niko sa genocidasima u istu drzavu. treba godina i godina da se to ispravi a eno njemci i dan danas ispravljaju..
Bilo je i za ocekivati od onolikh budala koje su mu godinama klicale i po njegovom naredjenju postupale.Imamo evo i SA pekara koji se narodu ovdje u sejtana pretvara i starim ljudima i bakama - nanama Selam naziva a na kraju svog idola Paljanskog krvoloka zastupa.
Za sve one za koje Karadzic nije zlocinac onda nije ni Ante Pavelic...
Izdrž'te Vojvođani
Svi su oni isti i sve do jednog imaju završene političke nauke onoliko koliko ispod nokta ima prljavštine prosječan radnik u industriji.Danas kuka on a sutra će možda Vučić kukat.Kakav mi cirkus imamo na Balkanu to nema ni u Game of Thrones seriji.
@PAOK paoče poslaću ti bradonje iz maoče
E moj Canak ...nisi imao srece da se rodis u normalnoj sredini i sad moras da djelis prostor sa najvecim zlikovcima u istoriji Evrope pa i sire...sa kakvim ti smradovima i poganima zivis...Neka te Bog cuva a i sam cuvaj se ...svako dobro ti zelim
Nista Nenade ne brini, oni bi tebe demokratskiklali, trpali ili ti spasavalite u logoru, itd itd kao sto kaze onaj vojvoda u Visegradu, dekokrate su oni, kao djeca cvijeca peac brothers... ehehehhe .... m.mu im junacku -na civilima su jaki ...
Glupe balije treba da shvate jednu stvar. BiH su sklepale svetske sile ovakvu kakva je. I sve kada bi svi Srbi na celu sa Dodikom potpisali da RS ne treba da postoji, ona ce i dalje postojati. Ona tri majmuna su u Dejtonu potpisali sta su im Ameri i Rusi gurnuli pod nos. A ovaj tip je teska pedercina.
@TangoSaTornjacima Gluplji si od 131dnog majmuna! Leci se kretencino.
Nažalost, LSV je na granici statističke pogreške ... Bio je doduše i Guaido, samoproglašeni predsjednik Venezuele. "Očas" se to promjeni ako SAD odluči da se promjeni ...
Boško Obradović - "Apsolutno ne priznajem Haški sud i nijednu njegovu presudu, ali se dalje tim tijelom neću baviti - kazao je Obradović novinarima u Skupštini Srbije. "