Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
evo sjetio sam se jednog hrvatskog proizvoda a zove se "slavonski kulen" i kao takav je i zasticen....ali gle cuda evropa zabranjuje prodaju slavonskog kulena ako u njemu nije bar 50% mesa iz drugih zemalja eu... a jos smjesnija je situacija da se za mekdonads u hrvatsku uvozi i meso i krompir i pice..... pa vi procijenite sami sta ce hrvatska biti u eu.....ahihihihihihihihhhiiii
eto prije neki dan se raspravljah ovdje sa nekim mahalcicima o piti i bureku i vidim da im nije nista uslo u glavu..... novosadska mljekara pravi tri puta bolji feta sir od grka ali to ne znaci da smije da ga prodaje pod tim imenom itd,itd a za hrvatsku nisam siguran da oni uopste imaju neki poznat autohtoni proizvod,a u zadnje vrijeme sam primjetio da dosta kradu i to najvise iz bih ali dok ovim nasim guzonjama dodje iz guzice u glavu bice kasno
Vidi komunjara i genocidasha..jos samo nedostaju SDA krimosi pa da skupa zazivate propast EU.Niste vi za uredjenog sistema zato cete i struhnuti u tamnom vilajetu.Koliko nam je lijepo u drzavi da su iz nje pobjegli i Kinezi dok je u (propalu)Njemacku u godini dana doselilo milion ljudi.Sta mislite koliko ce BiH gradjana krenuti put Hrvatske kad udju u EU ?Nego samo vi sjedite i pametujte po starom obicaju.Doci ce vam iz goozice u glavu kad se okrenete oko sebe i shvatite da su sve zemlje u okruzenju u EU a mi ostali ko ovce u toru.
...mi smo 20 godina ovce u toru...i još najmanje toliko ćemo...
@Genije007 Sam nick ti je paradoksalan !!! A taj "uređeni" sistem je pobio toliko ljudi i toliko je država doveo do ivice samoga kolapsa, da jedino kreten kao što si ti može da ga voli !!! Jugoslavija je moja majka bila, i bila je bezbroj puta bolja od svega ovog što postoji danas !!!
Sa ović će i Hrvatska nestati !!! Svi su htjeli nekakvu jebenu demokratiju i kapitalizam,a ne znaju da ih prokleta demokratija i kapitalizam doći glave !!! Smrt fašističkoj EU !!!
Citajuci ovo sve nesto razmisljam,koliko smo mi daleko od svega toga. .Ni oko osnovnih stvari ne mozemo da se dogovorimo,a ne da mislimo o nasim brendovima. .Cevapi su registrovani kao tradicionalno jelo iz Nisa,da dodam usput.
gdje to pise da su registrovani kao tradicionalno jelo iz nisa? Mislim da cevapi nisu registrovani, ali da ce biti registrovani uskoro, u to nema sumnje;
Gledao sam emisiju na Radio Televiziji Srbije,gdje to govore. .a i wikipedija pise otprilike slicno
http://avaxnews.net/sad/Restaurant_Serves_Up_Dog_Meat_In_South_Korea.html
Osiromasi i unisti domace, a plasiraj svoje...
Požalit će Hrvati što su ikada i pomislili o ulasku u Evropsku uniju !!!
Ne moze nazad, krediti pristizu treba vracat...
...kad bolje skontaš, nema više ni hrvatske :)
???
Svoje mokre snove zadrži za sebe.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)